Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[0.1.8.7] Pasiūlymas Policijos darbui.

Dan_Akama

Rekomenduojamas pranešimas


– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Dan Akama
 Plačiai aprašykite savo pasiūlymą

Pradėkime nuo to jog dabar yra taisyklė sukurta Direktorių prižiūrėtojo jog kilus įtarimui galima automobiliį sustabdyti. Siūlau paprastesnę įdėją kuri palengvintu policijos darbą.

1. Įsivaizduokime važiuoja automobilis nieko įtartino. Yra priregistruota,žaidėjas nėra gaujoje,neturi gaudomumo lygio ir panašiai,bet gal tame automobilyje nėra draudimo ar kažkas panašaus? Tai siūlau policijos darbui įdėti 10(skaičius gali būti kitoks) Kokių nors mikriukų pvz: Burrito ir t.t. Važiuojant su juo ir matant automobilį norint jį patikrinti būtų galima jį patikrinti per kompiuterį(virtualų) kurie būtų įrengti burrito automobilyje pvz: Parašius /minfo Dan_Akama išmestu žaidėjo turimus išvarytus transportus ir rodytu jis šiuo metu už kiek metrų nuo pareigūnų ar jis juda. Ir paspaudus būtų parašta informacija paie jį tai ar yra draudimas,techninė apžiūra,ar ji registruota ir pirkimo datą(nes gal žmogus automobilį pirko prieš 2min ir nespėjo apdrausti ir t.t) 
– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Būtų daugiau policijos mašinų,palengvintu policijos darbą.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Esu visiškai PRIEŠ. Per daug galios įgauna PD ir nėra realistiškumo. Pradėtų visus gaudyt su tais kompiuteriais. Nereikalingas dalykas serveryje.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Esu visiškai PRIEŠ. Pvz. tu nusipirkai Tampą užregistruoji, pravarai technikinę dar gauni keliom dienom draudimą, viskas ok. Bet pasibaigia draudimas ir vėl reikia apdrausti, bet draudimas 3 d. kainuoja 3k, o turguj mašina apie 2,5k kainuoja tai net neapsimoka drausti. O jei dar pradės naujokus ,,medžiot" su 2k xp kurie turi kažkur 10k pinigu, tai jiems beliks arba į laužą atiduot arba laikyt garaže ginklams.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
2 minutes prieš, James Russell rašė:

Aš esu visiškai PRIEŠ šį pasiūlymą, nes būtų neįdomu jeigu policininkai viską tikrintų per tuos "kompiuterius" ir be to Burrito yra pervežėjų transporto priemonė.

Ant burrito galima būtų uždėti švyturėlius ar kokį tekstą.bet mano manymu jie būtų gerai... Visi važinėtu su technikinėmis ir t.t

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.