Pijus_Moretti 3 Parašė Birželis 12, 2018 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Pijus_Moretti• Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Night_Rollef• Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Bandė apgauti žaisdamas kauliukais, einant žaidimui pasiūlė 20 narkotikų už 100k.• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Spoiler Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Night_Rollef 2 Parašė Birželis 12, 2018 8 minutes prieš, Pijus_Moretti rašė: • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Night_Rollef• Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Pijus_Morreti• Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Bandė apgauti žaisdamas kauliukais, einant žaidimui pasiūlė 20 narkotikų už 100k.• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Išskleisti paslėptą turinį Atsiprašau noriu dar pranešti, snd Pijus apgavo mane su narkais ir aš jam atgal pasiūliau kad grąžintų pinigus ir jis man negrąžino. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pijus_Moretti 3 Parašė Birželis 12, 2018 8 minutes ago, Night_Rollef said: Atsiprašau noriu dar pranešti, snd Pijus apgavo mane su narkais ir aš jam atgal pasiūliau kad grąžintų pinigus ir jis man negrąžino. šitą bairį patikrinkit, ir dar vieną papildomą baną prašaukit už erezijas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Night_Rollef 2 Parašė Birželis 12, 2018 Dabar, Pijus_Moretti rašė: šitą bairį patikrinkit, ir dar vieną papildomą baną prašaukit už erezijas Tu pirmas mane pagavai ir aš tau atgal narkus atsiuliau Krc dek mum abiem banus nes jis irge mane apgavo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Birželis 12, 2018 Žaidėjas užblokuotas sėkmingai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose