Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[0.1.8.7] Fūristų darbui

Ugnius_Mojito

Rekomenduojamas pranešimas


– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?:Ugnius_Mojito
Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:Mano pasiūlymas būtų toks: Fūristai galėtų vežti narkotikus, ginklus ir kitus nelegalius dalykus. Tai manau būtų įdomiau ir policinkams ir patiems fūristams, nes dar fūristų darbas gan "nuobodus". Gaujos arba eiliniai žaidėjai galėtų užsisakyti narkotikų ar kitų nelegalių dalykų. Fūristams būtų daugiau rizikos žaidime. Už šią riziką fūristas galėtų gauti nemažą pinigų sumą, arba gauti nemažą baudą ar netgi jail.
 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Prieš, na idėja gan nebloga, bet kas bus su gaujiniais? ir taip ginklų/narkotikų niekas neperka ir ekonomika nukritus kaip anksčiau būdavo po 15-20dgl tai dabar po 4 beveik niekas neperka, o su narkotikai išviso.... Žodžiu tikrai prieš....

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Šiuo metu pervežėjų ir policininkų darbai yra vieni iš pelningiausiu darbų serveryje ir tikrai reikėtų atkreipti dėmesį į kitus darbus. Ši įdėja daugiau tiktų gaujoms, nes kas jau susiję su ginklais ar narkotikais, turėtų priklausyti jiems. Esu šiai įdėjai prieš, nes šią įdėją turi kitas serveris(pav. nesakysiu) jums gerai žinomas ir tai būtų ne unikalumas, nes šis serveris yra pasižymėjęs(ne mano žodžiai) unikalumu.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Fūristai gana "Nuobodus" darbas. Tau gal jis ir yra nuobodus, nes jei ten dirbi, nesugebi paimt iškvietimų ar dar kažką? Fūristai turi daug veiklos, ne vien tik paprastus krovinius vežiot, bet žaidėjams ir transporto priemones atvežt, netgi baldus suvežiot, o kam čia narkotikus ar ginklus vežiot? Jeigu nesugebi susigalvot veiklos, tai nieks nekaltas. ++++ Ginklai dabar kaip ir nieko verti, po 1-3 eurus už kulką vaikšto. Didelis PRIEŠ.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.