Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Tadas_Nike - Biografija

Mrs Nobody

Rekomenduojamas pranešimas

[1.Skyrius] Ką čia daryti?


Taigi seniau žaisdavau kitame serveryje, bet atsitiko taip, kad jis po mažu krito ir krito žemyn, tad iš žaidėjų kalbų supratau, kad yra vienas geras serveris kuriame pastoviai kažką daro, visa laiką vyksta veiksmas ir nėra nuobodu. Taigi bandžiau išprašyti IP kuri gavau ir tada nuėjau į ši servery čia buvo labai įdomu, nes viskas  padaryta labai gražiai visas tas dizainas ir visa kita. Visu žaidėjų klausinėjau taisyklių kaip čia kas kur yra. Tada teko išvykti ir po 3 dienų vėl grįžau tada jau žinojau daugiau, tad nuėjau į savo pirma darbą kuris vadinosi medkirčiai darbas pasirodė tikrai labai nuobodus, tad susiradau geresni darbą tai buvo Picerijos darbuotojas man labai patiko šis darbas viskas buvo tiesiog savoje pozicijoje. Ir ši darbą dirbau apie 7 dienas kol sužinojau apie ši serveryje labai daug dalykų.


[2. Skyrius] Mechanikai ar Medikai?


Taigi pabodus dirbti picerijoje užpildžiau atranka į mechanikus, nes darbas pasirodė tikrai įdomus ir tuo pačiu metu pastebėjau, kad forume yra atranka ir į medikus, bet vistiek aš pildžiau į mechanikus na ir kitą diena buvo parašyta analizė į firmą tada staigiai lėkiau pažiūrėti ar aš papuoliau į mechanikus na ir paskaitęs visa analizė labai apsidžiaugiau, nes aš papuoliau tarp patekusių į firmą na, bet kartu ir nusiminiau, nes pavaduotojas buvo parašęs, kad vyks apklausa o aš  nieko daug neskaičiau apie ta mechanikų darbą na, bet žinojau daug ką iš seno projekto, tad pavaduotojas mane apklausė ir aš patekau, bet žinoma kai kuriu dalykų nemokėjau, tad tai buvo šiek tiek blogai. Tada iškarto darė treniruote kažkokie nieko nesuprantantis žmonės. Aš dar, net nežinojau, kad reikia sutaisyt mašina su alt o tie rėkauja ir pyksta, bet po to atėjo direktorius ir sako man viska reikia daryti taip ir taip ir tada supratau. Bet kita diena mane išmetė, nes biški sukčiavau. Ir + dar įrašė į nepageidautinų darbuotojų sąrašą, bet žinoma Marko_Escobar žmogus mane suprato ir davė mažesne suma susimokėti, tad labai jam dėkojau. Ir tada dar buvo atranka į medikus, tad paklausiau Karolio_Neon ar jis dar nežada stabdyti forume atrankos ir jis pasakė, kad žada, bet tik iki šiandien vakaro o tada buvo 15-17 valanda tiksliai nežinau, tad dar spėjau užpildyti ir kitą diena aš patekau į medikus ir man šis darbas padarė labai dideli įspūdi


[3. Skyrius] Medikai kažkas nuostabaus


Taigi iki dabar tai yra 2015/06/18 aš dirbu medikų. Na jau dirbu daugiau negu 4 dienas ir man šis darbas manau tikrai tinka. Čia yra man vienas pažystamas žmogus kurio nick' as yra Hot_Anonymous, bet aš ji vadinu Hot'u šis žmogus seniau žaidė kitame projekte kuriame žaidžiau ir aš, tad teko keletą kartu man su juo susidurti ir pasikalbėti žmogus jis yra tikrai draugiškas ir visa laiką padeda kai reikia, tad jis yra dabar medikų direktorius ir tikrai pasirinkau gera kelia, nes medikai man labai patinka, tad bandysiu juose išbūti kuo daugiau, nes tikrai firmą man dar nėra nusibodus ir tikrai tai yra šaunu.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:
    Svečias 

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.