Hot_Anonymous 1.592 Parašė Birželis 19, 2015 Modifikacijos pasidalinimo anketa *Jūsų Vardas_Pavardė : Hot_Anonymous *Kokia tai modifikacija [Mašina, Skin ir t.t.]? : Mašina. *Modifikacijos Nuotrauka/Video : Bus apačioje. *Parsiuntimo nuoroda : http://www.failai.lt/avpr0z3itluz/LAMBORGHINI_GALLARDO_LP560_(TURISMO).zip NUOTRAUKOS MANO Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnelis Camel 830 Parašė Birželis 19, 2015 Sveikas, kadangi aš nieko nenusimanau apie modfikącijas, bet ar galėtum man kažką tai padaryti, kad aš kai modinsiuos tai man šis modas ant turismo užsimodintu ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Birželis 19, 2015 Sveikas, kadangi aš nieko nenusimanau apie modfikącijas, bet ar galėtum man kažką tai padaryti, kad aš kai modinsiuos tai man šis modas ant turismo užsimodintu ? Kaip suprasti "kažką padaryti"? Tipo kaip užsimodinti? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnelis Camel 830 Parašė Birželis 19, 2015 Kaip suprasti "kažką padaryti"? Tipo kaip užsimodinti? Atsiprašau, neperskaičiau viso pavadinimo xd #Vidas Rytis'Bit 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponas_Zygis 27 Parašė Birželis 19, 2015 Graži modifikacija, bet aš labiau mėgstu senesnės kartos automobilius. Velneli, atsisiuntimo nuorodoj nurodyta, kad ant Turismo turėtų dėtis, tiksliai pasakyt negaliu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edwa_Nmz 195 Parašė Birželis 23, 2015 Modifikacija tikrai verta dėmesio. Tačiau temoje nebediskutuojama todėl Tema Rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose