Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×
Eurovizija 2024! ×

Emigruoju Paulius_Burrito

Paulius_Burrito

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Paulius_Burrito

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Šio serverio žaidėjas, aš esu nuo 2018/08/13.

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : SA-MP serveriuose aš žaidžiu nuo 2013 metų.

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Apie šį serverį sužinojau iš draugų, jie man jį rekomendavo, ir aš nepasigailėjau čia ateidamas, bent jau kol kas, serveris manęs nenuvylė.

Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Sename serveryje metų metus nebebuvo daromi jokie atnaujinimai, visos sistemos buvo labai senos ir neįdomios, serveris buvo tiesiog, man neįdomus.

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, įvykdžiau visas apmokančias misijas, buvo lengva, bei smagu aplankyti, pervažiuoti visus miestelius, bei svarbias šio serverio vietas.

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Teko dirbti valytoju, gaisrininku, medkirčiu, fermeriu, įdomiausias darbas man buvo valytojai, pelningiausias fermerio darbas, na o nuobodžiausias gaisrininko darbas.

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne, ją iškarto pamačiau vykdydamas apmokančias misijas. 

Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Ne, nes jau viską beveik žinau, ir šios komandos man neprireikia, tačiau negaliu pasakyti, kad išviso jos nenaudoju.

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Taip buvau, net du kartus.

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Rasti jį nebuvo sunku, nes iškarto kai pradėjau žaidimą jį radau, visko pakanka, bet galėtų būti daugiau dviračių nuomos punktų.

Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip naudojau, pagalba buvo suteikta greitai, ir ji man padėjo, ir išsprendė mano problemą.

Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Taip teko, išsikviečiau Taxi, buvo sureaguota greičiau nei per minutę.

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Informacijos man pilnai užteko, ir viskas buvo aišku, neaiškumų man nekilo.

Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Manau, reikėtų prisiregistravus duoti daugiau pajamų, kad mūtų lengviau įsivažiuoti į žaidimą.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:
    Svečias 

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.