Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[0.1.8.7] Vagystės

Žemaitis_Žmogus

Rekomenduojamas pranešimas

– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Žemaiitis_Žmogus
 Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:  Laba diena, aš sugalvojau tokia idėja kaip vagystės. Žmogus turi būt su belekokiu ginklu ir laikydamas ginkla rankuose prieina prie kito žmogaus ir parašo /vogti (id) (suma) ir pavogia. pavoges pinigus jis gauna 2 starus ir  žmogaus chate iš kurio pavogė pinigus būtu parašyta "Žaidėjas (v_p) pavogė iš jūsu (suma). Ir tada žadėjas iš kurio pavogė pinigus gali siųst įrodymus policijai ir policija gali sulaikyt vagy ir jam duot itarimo už vagyste. Jeigu vagis yra sugautas tai pinigai gryžta automatiškai. max suma būtu 10-15k.
– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Gal ivariumo. Dar vienas būdas užsidirbt pinigų ir būtu policijai ko veikt.
 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Mano nuomone policija ir taip turi labai daug ką veikti, tik reikia apsižvalgyti aplinkui. Atsiradus tokiai sistemai bijau jog nauji žaidėjai bus tiesiog nuskriausti ir išnaudoti nes senesnieji turės pranašumą žinių srityje. Taip pat, pačioje sistemoje nėra logikos, žmogus prieina su ginklu ir tiesiog parašo komandą, o pačiam žaidėjui nėra kaip apsiginti, galbūt tas žaidėjas irgi turės ginklą ir nušovus vagį nieko nebus? Bėgiojimas aplinkui miestelį ir priėjimas prie kiekvieno žaidėjo ir jį apvogimas parašius komandą man primena situaciją dirbant picų išvežiotoju kuomet prieini prie kiekvieno žaidėjo ir siūlai jam savo picą. O jeigu suma net 15'000€ tai tie 2 įtarimo lygiai (280€) yra nelogiški, ir nesukuria proporcingo rizikos lygio.

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.