Matas_Gelezis 1 Parašė Rugpjūtis 17, 2018 – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?:Matas_Gelezis– Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:vazuodamas mašina ir pamates kaip kiti žmones daužo mašinas sugalvojau mintį kure norėciau pasidalinti su jumis mano minti butu toke kad galėtai vokti kitu žmoniu mašinas ir jas nuvaryti į sutartine viena ir parduoti už kokius 3000 e o transporto savininkas je išsipirktu iš tam tikros vietos kaina priklausytu nuo mašinos klases ir visa kita tuo pačiu ir reiktu pridėti aikšteles iš kuriu negalima pavokti transporto ir pridėti lockpikus jie galetu sulusti atsirastu spynos kures vis sunkiau ir sunkiau nulaušti aš suprantu kad tai nepadėtu ekonomiškai tai galėtai nuvarineti transporta tarkim nuo 25000xp-50000xp (Atsiprašau už klaidas)– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: praplėstu serverio veikla ir ekonomika Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Žemaitis_Žmogus 703 Parašė Rugpjūtis 18, 2018 Aš esu už bet tada gal reikėtu padaryt kad reikia nusipirkt kokį atsuktuvą ir su juo bandai atidaryt spyną ir būtu tas pats prinsipas kaip su viela. kartas pavyksta atrakint mašina o kartais ne. Dar turėtu vagis gaut itarimo lygio už tai ir mašinos savininkui turėtu pranešt žinutę kad jo mašina buvo pavogta nuo to žmogaus ir tada policija gali vagy nubaust. Dar labai svarbus dalykas. Reikia kad būtu koks cooldown ar panašiai kad būtu koks limitas per diena kiek mašinu galima pavogt. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Juodas_Pitakas 87 Parašė Rugpjūtis 19, 2018 esu uz, bet toks darbas yra mechanikas prisikabina nutempia i kma ir issiperki uz 1500e Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Quatros 381 Parašė Rugpjūtis 19, 2018 Oj ne, esu prieš. būtų žiauriai didelis triperis srv. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose