Deivis_Deividukas 240 Parašė Birželis 20, 2015 Taigi čia įkelsiu keletą nuotraukų, kurios gali parodyti kaip atrodo (atrodė) firma realybėje. Nuotraukos negražintos, įkeliu tik šiaip pajuokauti, jei kažkas iš direktorių įsižeidė nuoširdžiai atsiprašau. (paint master) 1. PD 2. DPD kurjeriai 3. Medikai 4. Fūristai 5. Taksistai 6. Mechanikai Rocky_Balboa Nico_Moretti Ernis_Pokemon 12 kiti 15 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lucas_Patriot 1.006 Parašė Birželis 20, 2015 Nėra kažko tai super juokingo, bet rytui pražvelgt neblogai. Man asmeniškai geriausias su Verone. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Disetka 1 Parašė Birželis 20, 2015 (redaguota) kas čia dabar? Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Birželis 20, 2015 Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tanki_Blue 7 Parašė Birželis 20, 2015 Ną manau čia direktoriai galės ant savo parašų užsidėti ,kad apibūdinti savo darbą Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Žilvinas* 142 Parašė Birželis 20, 2015 Nu belenkaip prajuokino dėkui Deivi spaudžiu like. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Birželis 21, 2015 Pokemono juk nebėr Gvidas ne storas jis kūdas ;D nice Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Verone 638 Parašė Birželis 21, 2015 Žiaurus tu Deivi :DD Pralinksminai ant ryto Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arijus_Ltu 407 Parašė Birželis 21, 2015 Deividukas tai Best, siuntinuka taip ramiai iduoda Mafijos_Mamai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Birželis 21, 2015 Oho! Koks aš gražuolis Ačiū ponas Deividai, kad negailite man nuostabaus, didingo grožio Marko/Žilvis/Pokemonas geriausiai išėjo (bent man). Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Naktinis_Tiuninginis 31 Parašė Birželis 30, 2015 Kūrtas per paintą ir juoko formą, smagu visuomet pažiūrėti visą tai, šaunuolis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Liepa 16, 2015 Rytine nuotaika atsirado kažkaip įdomu buvo pažiurėti patiko ;] Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ugnius_Irving 38 Parašė Liepa 24, 2015 Veronė gavosi geriausiai. ;p Na jeigu juoko forma jau darai, tai galbūt pats laikas atnaujinti? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose