Velnelis Camel 830 Parašė Sausis 25, 2015 Zdaruoova, krč pažiūrėkit šitą video aš tai lūžau, vos nemiriau iš juoko. http://lnkgo.alfa.lt/visi-video/aktualai-pratesimas/ziurek-motyvatoriai-2-latviskai?v=1420553205 Justas_Heittis 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justas_Heittis 11 Parašė Sausis 25, 2015 Ramanauskas visad gerų video prigalvoja Spaudžiu LIKE, nes gera žinot kad ne vienas jo video žiūriu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Sausis 25, 2015 Mačiau šitą Geras dar visai video, šaunuolis kad pasidalinai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Fralin 28 Parašė Sausis 25, 2015 Na šitas klipas daug geresnis negu originalas, nes čia prajuokina žmonės, nuotaika pakelia bent.. Man patiko! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
P`Quinttino 12 Parašė Sausis 25, 2015 Pakėlė nuotaika pažiurėkit visi prajuokins Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tutukas_Cvr 6 Parašė Sausis 25, 2015 Kiek lūžau :DDDD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Sausis 25, 2015 Lūūžau tai ant kekvieno sakinio, net kita sunkiai išgirsdavau , bet čia turbut ne gfx skiltyje turi but tas video.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Frontas 42 Parašė Sausis 26, 2015 Ajuzavaznaj ką malė,bet vos neapsimyžau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Xray 0 Parašė Sausis 27, 2015 Lol Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Sausis 28, 2015 Biški ne čia įkėlei, bet neesmė. Man patiko, šaunuolis, kad įmetei. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ananasu_Fabrikas 63 Parašė Sausis 28, 2015 Šitas nenormalus :DD Man tarp kitko irgi tas verslininkas su tuo ale motyvaciniu/šventiniu video nepatiko. Tiesiog nori išpopulerėt su savo elementariais žodžiais ir citatom iš psichologinių knygų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose