Lukas_High 21 Parašė Birželis 24, 2015 PAGALBOS PRAŠYMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Lukas_Nrg • Kokios pagalbos jums reikia ?:Gal žinot kas atsitiko? neleidžia per part.lt ir imgur.com kelti nuotrauku? Į youtube video kelia 3h 2sec. Kažkas pasidarė? Dėl nuotraukų error meta.Čia viskas vyksta per Google Chrome o šitos nuotraukos keltos per Internet Explorer. Ir per ten labai ilgai keliasi • Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą, jeigu reikia galima pasitelkti ir vaizdinę medžiagą : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
J'Excite 53 Parašė Birželis 24, 2015 Bandyk is naujo ,isjunkt weba ir vel ijunkt. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_High 21 Parašė Birželis 24, 2015 Bandyk is naujo ,isjunkt weba ir vel ijunkt. Ko tik nebandžiau ant galo perašiau, bet ir tas nepadėjo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Birželis 24, 2015 Sakyčiau mažai padonetinai microsoft , arba nedoneitinai kad taip darosi . firefox naudok . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponas_Zygis 27 Parašė Birželis 24, 2015 Perrašinėji OS ir tikiesi, kad Error'o nebeliks. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_High 21 Parašė Birželis 24, 2015 Sakyčiau mažai padonetinai microsoft , arba nedoneitinai kad taip darosi . firefox naudok . Aš noriu chrome o ne firefox Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_High 21 Parašė Birželis 24, 2015 Perrašinėji OS ir tikiesi, kad Error'o nebeliks Gal geriau nefrepostink gerai? Eik kitur tik ne čia Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Warning. 605 Parašė Birželis 25, 2015 Pabandyk per OPERA naršyklę kelti nuotraukas į part.lt, imgur.com Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kaimo_Tėvas 223 Parašė Birželis 26, 2015 Man irgi kartais taip būna, tai nuo šiol per Chrome keliu arba "Overwolf" kurį gali įsirašyti TeamSpeak aplankale, turėtų padėt. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Birželis 26, 2015 Aš noriu chrome o ne firefox Koks mums skirtumas ko tu nori? Mes tau siūlom pagalbą, o tu kažką prieš turi? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Robovskis 7 Parašė Birželis 26, 2015 Susikurk acc imgure ir leis, nu man taip tai leido Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivydas_Navarotas 1 Parašė Birželis 27, 2015 Man irgi tas pats neleidžia per imgur kelti. Buvau susikūręs imgur varototoją neleidžia. Paspaudžiu kelti ir nebekelia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas_Bmw 2 Parašė Birželis 27, 2015 Man tas pats buvo , tiesiog padariau rr pc ir viskas kėlėsi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnelis Camel 830 Parašė Birželis 30, 2015 Tema rakinama Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose