Elburro_J 18 Parašė Sausis 7, 2019 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Mitch_Carrington 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Silver_Adin 3. Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): Sveiki,as vaziavau ir pamaciau graziai elegy paklausiau savininko kokia kaina jis apsake kad nezino ir veliau jam pasiuliau keisti i aukso tdezes jis sutikau keisti i 10x auksiniu deziu ir as pasakiau kad galiu eiti pirmas jis sutiko ir pardaviau jam 10x tdeziu po 1k tai gavos 10k ir po to paprasiau man pasiulyti transporto priemone elegy uz 10k jis sako gerai...Po keliu sekundziu jis pasake kad mano transporto slotai yra pilni sakau tai vaziuojam iki salono jis sako ,,OK,, na ir nuvaziavome tada pasidejau transporta o jam sakau dabar gali siulyti jis nieko neatrase ir po 1min atsijungiai gavos minuso kazkur 450k...Prasau @Rokas atiduoti man jo automobili Elegy, 4. Apgavystės data (mėnuo, diena, laikas): 2019.01.07 laikas 19.10 5. Įrodymai (būtina): https://imgur.com/a/Sf04yRZ Rokyz_Abro 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Traktorius_Antanas 2 Parašė Sausis 7, 2019 Gražinu mašina Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.380 Parašė Sausis 7, 2019 @Mitch_Carrington turite dar pretenzijų? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Elburro_J 18 Parašė Sausis 7, 2019 Dabar, Rokas rašė: @Mitch_Carrington turite dar pretenzijų? Nea bet vistiek reike nubausti zmogu kuris taip daro. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Elburro_J 18 Parašė Sausis 7, 2019 Atidave transporta aciu !! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.380 Parašė Sausis 7, 2019 Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose