Pukis_Balbou 18 Parašė Birželis 26, 2015 Pasiūlymų pildymo anketa serveriui. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Pukis_Balbou ✔ Koks tai pasiūlymas: Dėl žvejybos ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Serveryje gan nuobodi žvejybą siūlau padaryti pavadinimus žuvų , p.s pagavai karpi kuris svėrė 5kg pagavai pūgžlį kuris svėrė 0.50kg ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Smagiau būtų žvejoti ir labai būtų manau naudingą. ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Eligijus_Ltu Gediminas_Sony Rokas_Bmw 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Neon 330 Parašė Birželis 26, 2015 Įdėja tikrai labai menka, bet žaidimą manau pagyvintų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomzyxs 2 Parašė Birželis 26, 2015 Idėja nuskambėjo man asmeniškai kaip eilinio serverio sistema, tad namanau, kad šitam serveriui ji reikalinga :/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gediminas_Sony 1 Parašė Birželis 26, 2015 nebloga ideja jog būtų labai smagu ir nebūtų taip nuobodu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pukis_Balbou 18 Parašė Birželis 26, 2015 Idėja nuskambėjo man asmeniškai kaip eilinio serverio sistema, tad namanau, kad šitam serveriui ji reikalinga :/ Būtų man asmeniškai labai puiku jai tai padarytų nebūtų taip nuobodu žvejoti paskaityti ką pagavai kiek svėrė bei pasivaržyti su draugais.O dabar kai pagauni rašo kiek kg pagavai ir viskas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
J'Excite 53 Parašė Birželis 26, 2015 Uz,nebutu taip nuobodu zvejoti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tonito_Smith 11 Parašė Birželis 27, 2015 Papildyk čia, nenoriu naujos temos kurti, mano pasiulymas būtų, žvejybos parduotuvei galima būtų nupirkti maišą pvž už 2,000eur. ir jis duotu + 50kg, maximumo turėti kg žuvies. Ir už šita idėja aš už. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eligijus_Ltu 0 Parašė Birželis 27, 2015 Aš pritariu šei idejai nes butu tikrai geriau nebutu nobuodu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas_Bmw 2 Parašė Birželis 27, 2015 Įdėja tikrai įdomi, aš už Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The_David 16 Parašė Birželis 30, 2015 Idėja visai nieko, tikrai pagyvintu serverį... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Birželis 30, 2015 Na gal tokia idėja ir nėra labai tokia svarbi, nes tikrai čia dėl tokių skaičių nevertą daryti jei kas nors daugiau būtų tikrai įdomiau būtų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ever_Never 180 Parašė Liepa 14, 2015 Pasiūlymas perduotas pagr. Administracijai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose