Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Tonito_Smith

Neaktyvus

  • 28

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

  1. Visos idėjos puikios ir man labai patiko, bet nemanau ar reikėtu to papildomo darbo su pakvietimu, kadangi pažiurėjus kiek per diena žaidėju pražaidžia o kiek darbu.. Manau būtų nuskriausti keli darbai darbuotoju trukumu. Tas pats su gaujom užtektu dvieju gaujų, nes 3 jau perdaug būtų. Bet tiekto tai tik mano nuomonę.
  2. Vat čia analizė.. Net žodžių neturiu jai apibūdinti. Na, tiekto sveikinu Juske, sėkmės tau !
  3. Jūsų Vardas_Pavardė : Tonito_Smith. Kokią transporto priemonė parduodate : Sultan. Papildoma informącija : Pirktas iš Salono, beveik nenaudotas. Jūsų norima kainą : 155,000Eur. Vaizdo įrašas/nuotrauką : Kolkas nera kadangi, serveris išjungtas.
  4. Šie pasiūlymai reikalingi, mūsų serveryje, visiškai už esu. Žaidėjas gauna žodinį įspėjimą už Šios skilties taisyklės pažeidimą http://greenside.lt/index.php?/topic/7511-pasi%C5%ABlym%C5%B3-skilties-taisykl%C4%97s/
  5. Aš būdamas mechaniku, visiskai pritariu šiai idėjai, pačiam norėtusi tokioi vietoi laikyti nuosava mašiną.
  6. Pats norėjau pasiūlyti šį pasiūlyma. Tikrai visom keturiom už, nes serverio naujokai būna nuskriausti, jog nutempia mašinas.
  7. Papildyk čia, nenoriu naujos temos kurti, mano pasiulymas būtų, žvejybos parduotuvei galima būtų nupirkti maišą pvž už 2,000eur. ir jis duotu + 50kg, maximumo turėti kg žuvies. Ir už šita idėja aš už.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.