Arijus_Ltu 407 Parašė Birželis 27, 2015 Pasiūlymų pildymo anketa serveriui. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Arma_Speed ✔ Koks tai pasiūlymas: Kad DPD kurjeriai galėtų vežti į drabužių parduotuve aprangas, o drabužių parduotuvėsia aprangų skaičius būtų ribotas priklausomas nuo DPD kurjerių atvežtų aprangu. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Viskas parašyta viršuje. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Nes DPD kurjeriai turėtų daugiau darbo, bei būtų tikslas vežioti aprangą. Ir žmonės dažniau naudotusi drabužių parduotuve. ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): P.S šita idėja leido pavogti mano drg iš jo galvos. Lukas_High 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rafael_Nadal 71 Parašė Birželis 28, 2015 Buvau siūles kad viskam padarytu limitizacija, būtu dar ydomiau žaisti. Už žinoma Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Zilvinas_Superman 2 Parašė Birželis 28, 2015 (redaguota) Už! Žaidėjas pažeidė skilties taisyklę ir yra baudžiamas vienu įspėjimu Draudžiama komentuojant rašyti „už/prieš“ neargumentuojant savo nuomonės; Redaguota Birželis 28, 2015 Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidonus_Samagonus 7 Parašė Birželis 29, 2015 Už tikrai gera ideja atsirastu daugiau darbo dpd bei žaidimas atgytu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Birželis 29, 2015 Na šita idėja tikrai visai nieko, patiko man ir puiku būtų matyti serveryje Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The_David 16 Parašė Birželis 30, 2015 Už tikrai gera idėja. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ever_Never 180 Parašė Liepa 14, 2015 Pasiūlymas perduotas pagr. administracijai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose