Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Zilvinas_Superman

Neaktyvus

  • 42

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

492 profilio peržiūros
  1. Sveikas, tau taip pat sėkmes Sveikas, man taip pat. Su hanteliais
  2. *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Zilvinas_Superman *Jūsų Vardas realybėje : Žilvinas *Jūsų amžius : 15 *Miestas iš kurio esate : Klaipėda *Jūsų kontaktiniai duomenys : - *Jūsų charakterio bruožai : Esu kuklus *Jūsų pomėgiai : Sportas namuose *Sporto šaka kuri jums labiausiai patinka : Krepšinis *Ar turite merginą/vaikiną? : Ne *Ar turite brolių arba seserų? :Ne *Ar turite augintinių? [Jei taip pristatykite juos] : Ne *Iš kur sužinojote apie GreenSide serverį? : Iš supergames *Ko siekiate realiame pasaulyje? : Baigti mokslus *Ko siekiate mūsų serveryje? :
  3. Sveikas, malonu susipažinti sėkmes prasibraunant iki direktoriaus posto.
  4. Tai nebūtent žudymui galėtu padaryti. Galėtu ir "aktyviausias 24 val žmogus" būti apdovanojimas
  5. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Zilvinas_Superman 2. Ar tikrai galėsite dalyvauti nurodytu laiku?: Taip 3. Ar susipažinote su visa pateikta informacija, taisyklėmis ir pažadate jų laikytis (TAIP/NE): TAIP
  6. *cenzūra* esi kai gali kažkatai padaryti tik su komandom. [!] Žaidėjas buvo nubaustas vienu įspėjimu už : Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus.
  7. ◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Zilvinas_Superman ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Nrg , 150.00 rida spalva: violetine su balta, daug sykiu vogta bei sudaužyta ◘ Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida) http://imgur.com/a/daWWd , bagazine tuščia ◘ Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Nuo 190k ◘ Papildoma informacija: Nenubraižytas , važiuoja gerai, pakeisti tepalai, paruošt
  8. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Zilvinas_Superman • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Matas_Best • Už ką buvote užblokuotas ?: RELOG KAI ESU SUGAUTAS TEISESAUGOS, nuo kada cia uztai dedami banai >??? gi prasiilgina laikas jei relog padarai iskarta prisideda 30 min kaleime • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :
  9. Prieš eik ten iš kur atėjės ... nesulies nesąmonės ... bus per lengva

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.