Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Emigruoju Scott_Sullivan

Scott_Sullivan

Rekomenduojamas pranešimas

 

 Anketos šablonas:

 

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Scott_Sullivan

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2019-02-10

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Keleta metu, netgi neimanoma atsiminti.

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Reklamuotojai senai buvo siuntę, facebook tanklalapyje post'us mačiau visokius.

Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Prieš 2 metus, žaidžiau MINI game tipo serveriuose ir tiesiog nebežaidžiau, atsibodo ir t.t... Dabar užsinorėjau pažaisti SA-MP ir galvoju gryžti į žaidimų erą, atsirado daugiau laiko. Pasirinkau šį, nes kiek skaičiau, kiek girdėjau iš kitų žmonių SA-MP eroje, kad vienas iš normaliausių serverių, kuriame nėra bugų( gal daugiau tiktų bugau, tokie pasirodo labai, labai retai arba tokie, kurie netrugdo žaisti.

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įveikiau visas ir buvo lengva, tik reikėjo skaitynėtis, ką daryti ir kt...

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Dirbau visus be direktoriaus pakvietimo ir įdomiausi buvo medkirčiai, valytojai, ūkininkai, nes kiti tokie standartiniai, kaip ir dauguma serverių. Pelningiausias valytojų, nes už 15 šiukšlių maišų gauni į rankas 500EUR maždaug. Nuobodžiausi - gaisrininkai, picerininkai. ( Šiuos reikėtų pakeisti, nes jie atsibodę ir gadina serverio ūnikalumą.

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne, išsikviečiau taksi firmą, nuvežė ir parodė ir nereikėjo vargti.

Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Kartais panaudoju, nes nežinau dar vietų, bet vis mažiau naudoju.

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Buvau partrenktas ūkininko kombaino ir iškarto miriau, likau nesupratęs, išsikviečiau medikus, pagybė ir toliau keliavau savo keliais.

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Pakanka, nes kiekviename miestelyje yra, rasti - tai tiesiog random bėgiojau per miestelius ir radau.

Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Naudojau, pirmą kartą truputį laukti turėjau, bet paskui antrą kartą iškarto padėjo.

Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Taip kviečiau, pirmą kartą sureagavo greitai, antrą kartą išsikviečiau atvažiavo paėmė mane, nuvažiavo kažkur, išmetė ir nuvažiavo.

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Viskai puiku.

Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Ištrinti gaisrininkus, picerininkus ir įdėti panašius darbus, bet su kitokia ir įdomesne sistema, bet kad atliktų panašų vaidmenį.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.