Eden 0 Parašė Birželis 29, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Kuriamas • Kokios pagalbos jums reikia ?: Padėti sukurti nicka. • Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą, jeigu reikia galima pasitelkti ir vaizdinę medžiagą : Taigi norėčiau kad padėtumet sugalvoti man puiku nicka. Ką gausi už ji, už ji gausi 2Eur 70 kreditų ar kiek ten šiame serverye. Daugiausiai parašęs visokiausiu nicku tam ir atiteks šis prizas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Major_Payne 136 Parašė Birželis 29, 2015 John_Fernando, Micro_Killer, Mrs_Anonymous, Richy_Eden, Pro_Killer, Warm_Bullet, Tony_Black, (tavo vardas)_Mamba, Toxic_Venom, Taste_Venom, Fantastic_Eden, Eden_Vodka, Don_Perfect, Your_Shame, Sheino_Kimono, Vertical_Jump, Asault_Rifle, Gang_Man, World_Hero, Strong_Beer, John_Keyne, Ever_Strong, Strong_Apple, Ganja_People, Eden 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nico Corleone 1 Parašė Birželis 30, 2015 Michael Clinton James Burklez Looney Cortez Derek White Tony Bonelli Urganislaw Bartosevic Tom Mendez Dave Clindiff Jamal White Molly Rawson Clark Rodriguez Tommy Marquez Martin Parkinson Abraham Nortez Matthew Morello Samuel Anderson Anthony Moretti Emanuel Waggins Leo Domarquez Fred Carter Albert Winston Eyan Potter Mark Trammer Michail Konstantinov Igor Molikov Andrey Bystrov Sonny Bastone Aleksandr Giovanni Ryan Atkinson Eden 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas_Bmw 2 Parašė Birželis 30, 2015 Hero_Man, Max_Turbo, Ryan_Collins, Orbit_Speed, Max_Speed Eden 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnelis Camel 830 Parašė Liepa 1, 2015 Tema rakinama, nes ji buvo sukurta ne pagal paskirtį. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose