Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Emigruoju Emis_Camo

Andrew_Westbrook

Rekomenduojamas pranešimas

 

Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Emis_Camo

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Uzsiregistravau tai jau senokai, prie kokius metus, bet normaliai vel pradejau zaisti vakar.

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apie 5-6 metus.

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Draugai pasake, ir youtubeje pamaciau video.

Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Tiesiog atsibodo kiti serveriai, ir nusprendziau vel pabandyti si serveri.

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, ivygdziau visas, ne tikrai nebuvo sunku.

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Teko dirbti visus darbus be pakvietimo, nuobodziausias turbut buvo: valytojas, o pelningiausias: ukininkas.

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne, tikrai nebuvo sunku rasti.

Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Taip, daznai, bet manau, jai ilgiau zaisiu, tikrai nebereikes man /gps komandos.

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Taip buvau, dirbau picerininku, ir prie manes priejo ir tiesiog pradejo trankyt iki tol pokol uzmuse.

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Taip tikrai pakanka, ne, nebuvo sunku rasti, pradejes zaist iskarto pamaciau kur yra nuoma.

Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip naudojau /padmins, taip, tikrai padejo.

Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Taip teko naudotis, ilgiausiai buvo sureguota per 5+ sec.

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Taip, informacijos tikrai yra pakankamai, na neaiskumu kaip ir nebuvo.

Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Reiketu kad kaipnors nubausti  zaidejus kurie tikrai negraziai elgiasi, nes kaip ir man buvo, priejo ir pradejo trankyti, tai jai naujokui taip atsitiktu, jis supyktu, ir nebezaistu.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.