Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju David_Sausek

David_Sausek

Rekomenduojamas pranešimas

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : nuo rugsejio 11 2018 metu

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apie 3-4 metus. Su pertraukom

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Suzinojau is youtube ir pasirode gan idomus serveris tai pabandziau

Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Ieskojau serverio kur butu nei mazai nei daug zmoniu, ir del serverio darbu sistemos.

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : ivykdziau visas apmokymu misijas. Man jos patiko nes jos pagelbejo zaidime.

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Man teko dirbti valytojais, picerininkais, ukininkais, medkirciais.

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : nelabai

Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Daznai kai reikia nuvykti i kur nors kur daznai nevaziuoju

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Buvau pora sykiu nusautas ir pora sykiu masina i vandeni istume... 

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Man tai jo pakanka nes dazniausiai vazineju dviraciu

Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Naudoju sias komandas nes dar daug ko nezinau apie serveri

Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : daznai /kviesti komandos as nenaudoju bet atvaziuoja greitai

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Pakolkas jokiu klausimu apie serveri neturiu. viskas aisku.

Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? manau kad nieko nereikia keisti nes viskas dabar yra blogai ir pati pradzia nera labai sunki

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.