Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[Pamoka] Kaip patekti į darbą.

Aivaras`Acme

Rekomenduojamas pranešimas

Sveiki, taigi nusprendžiau sukurti tema kurioje aprašysiu, kaip mano nuomonė būtų lengviau tapti darbuotoju su pakvietimu, ką reikia daryti? Ir panašiai.
 

Taigi pradėsim.

 

1 žingsnis.

Atėjęs į serverį visuomet stenkitės pasidaryti kas būtina, išsilaikyti teises, ginklų lincezijų kaip supratau nebūtina turėti, toliau būtų gerai turėti navigaciją ir telefoną. Taipogi susikūrkite forumo paskyrą, kuri jums tikrai pravers.

 

2 žingsnis.

Kadangi serveryje nebėra darbų nuo 0xp, tačiau iš pradžių smarkiai pagalvokite, ar jūs jį sugebėsite dirbti. Taip pat pasirinkite tokį darbą, kad jį galėtumėte išdirbti reikiamą laiką ir stenkitės nevaikščioti po darbus, kai taip daugelis daro, nes po kurio laiko direktoriai pametę jūsų tokį nepastovumą jūsų iš viso į darbą nebepriims. Taip pat atėję į serverį apsispręskite kas būsite, teisėsaugos žmogus ar nusikalstamosios veiklos dalis, tai jums irgi padės atrasti savo kelią.

 

3 žingsnis.

Jeigu jau apsisprendėte, kokį darbą renkatės, tiesiog laukite atrankos forume arba žaidime. JOKIAIS BŪDAIS NESEKIOKITE DIREKTORIAUS IR NEPRAŠINĖKITE Į DARBĄ, nes tai jums ne tik neduos naudos, bet taipogi pateksite į juodąjį sąrašą.

 

4 žingsnis.

Nemokate rašyti anketų į darbą? Nebėda. Anketas rašyti yra tikrai nesunku, tiesiog atsidarykite naršyklėje kitą langą, ten susiraskite norimo darbo bendrą informaciją ir rangus. Viską atsidarę tiesiog atsakinėkite vieną po kito klausimas ir viskas, tačiau jokiais būdais nekopijuokite anketų, nes tai taip pat jums nepadės. Tiesiog rašykite savo mintis. Ir manau tikrai padės.

 

5 žingsnis.

Apklausose taip pat neišsigaskite, tiesiog žinokite viską, kas yra parašyta bendroje informacijoje ir ranguose, galite atsispausdinti ar nusirašyti. Bet svarbiausiai nebijoti kalbėti ir bendrauti visada.

 

Na manau, gal kam nors padėjau, jeigu viską darysite būtent taip, be problemų pateksite į darbą, manau gal ir mažai kažko parašiau jei ką bus papildytą daugiau informacijos ačiū už dėmesį ;] patiko? +rep :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Neblogai, naujokams pravers. " - Reikia pasirinkti ar būsi teisėsaugos ar nusikalstomosios veiklos žmogus." Labai svarbus, bei geras patarimas, bendrai nusakantis tave patį. Tikrai pravers kam nors. Nepagailėsiu ir paspausiu +Rep ;)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    2 nariai peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.