Major_Payne 136 Parašė Liepa 4, 2015 (redaguota) Sveiki. Šį kartą avatarų dariau daugiau. Žiūrėjau naujų stockų. Rinkau juos palei savo skonį. Gali būti ir matytų. Taip pat jie bus visokie, nes žaidėjų skoniai skirtingi. Būtų buvę ir daugiau, bet neleido daugiau kelti. Jai patiks tai negailėkite žalio paspausti. Štai avatarai: Redaguota Liepa 4, 2015 Major_Payne Vilius_Infernus Aleksej_Bui Silver_Morreti 6 kiti 9 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Deividukas 240 Parašė Liepa 4, 2015 Laaabai gražūs avatarai. Originalūs ir dauguma nematyti. Sėkmės kuriant toliau, o aš mygu žalią. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Naktinis_Tiuninginis 31 Parašė Liepa 4, 2015 Avatarai nėra labai gražūs, tačiau pasispyriai tolokai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Major_Payne 136 Parašė Liepa 4, 2015 Avatarai nėra labai gražūs, tačiau pasispyriai tolokai. Galiu pasakyti tik viena. Skonio reikalas. Vieniem gražūs, kitiem ne. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Verone 638 Parašė Liepa 4, 2015 oo pagaliau supratai majorai ką turėjau omenyje apie stock`us, kad tie pasenę, atsibodę, nuvalkioti ir t.t.. o čia visai kitas reikalas! Aišku nieko įtin įspūdingo nėra, bet šeip iš šono žiūrint visai normaliai! Lucas_Patriot Major_Payne #Vidas 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Major_Payne 136 Parašė Liepa 4, 2015 oo pagaliau supratai majorai ką turėjau omenyje apie stock`us, kad tie pasenę, atsibodę, nuvalkioti ir t.t.. o čia visai kitas reikalas! Aišku nieko įtin įspūdingo nėra, bet šeip iš šono žiūrint visai normaliai! Na taip . Daugiau laiko skyriau jų ieškojimui. dq už malonų komentarą . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Liepa 4, 2015 Na taip . Daugiau laiko skyriau jų ieškojimui. dq už malonų komentarą . kažkaip manau neilgai Nieko naujo nematau, tik tiek jog vienoj temoj 30 tematiku avataru Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Major_Payne 136 Parašė Liepa 4, 2015 kažkaip manau neilgai Nieko naujo nematau, tik tiek jog vienoj temoj 30 tematiku avataru zinok ilgai. Tik yra tokia problema, kad stockus rinkausi pagal savo skonį tai... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Liepa 4, 2015 Sakyciau gal ir nieko bet si karta geriau jau nei seniau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ted'Larrsen 7 Parašė Liepa 4, 2015 Gražūs avatarai, reikės pasinaudot kai maniškis atsibos Duodu Rep. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Major_Payne 136 Parašė Liepa 4, 2015 Sakyciau gal ir nieko bet si karta geriau jau nei seniau zinai, tobuleju . dq uz komentara. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Spalvotas_Cinamonas 234 Parašė Liepa 4, 2015 Gražus avatarai,šaunu,kad kuri sitokius avatarus. Spaudziu zalia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vilius_Infernus 26 Parašė Liepa 4, 2015 Labai gražūs avatarai, paimsiu tikrai. Spaudžiu žale Major_Payne 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Robertaz_Black 9 Parašė Liepa 16, 2015 Neblogi avatarai. Pasiimsiu vieną Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Cocaine 13 Parašė Liepa 22, 2015 Labai gražūs avatarai, paimsiu keletą p.s Sėkmes tobuėjant Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ugnius_Irving 38 Parašė Liepa 24, 2015 Turiu geresnių stock'ų. ;p Avatarai gražūs, bet ne per daug. Rėmeliai dabar nėra madoj, bent jau dauguma jų nededa. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Major_Payne 136 Parašė Liepa 25, 2015 Turiu geresnių stock'ų. ;p Avatarai gražūs, bet ne per daug. Rėmeliai dabar nėra madoj, bent jau dauguma jų nededa. Žinai? Man giliai nusispjaut kas kam madinga, o kam ne. Man svarbu jog būtų man gražu. Jei visi darote dėl kitų ( Na pagal kitų skonį ir reikalavimus ) tai srr... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ugnius_Irving 38 Parašė Liepa 25, 2015 Žinai? Man giliai nusispjaut kas kam madinga, o kam ne. Man svarbu jog būtų man gražu. Jei visi darote dėl kitų ( Na pagal kitų skonį ir reikalavimus ) tai srr... Žmogau, tau reikia suprasti vieną dalyką, avatarus tu darai ne sau, o visiems. Kadangi nori, kad nešiotų tavo avatarus, tu privalai daryti pagal jų nuomonę... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Major_Payne 136 Parašė Liepa 25, 2015 Žmogau, tau reikia suprasti vieną dalyką, avatarus tu darai ne sau, o visiems. Kadangi nori, kad nešiotų tavo avatarus, tu privalai daryti pagal jų nuomonę... XD, aš tiesiog dalinuosi savo darbais, o kam patiks - tas ir pasiims. Tai iš viso tu gal ir photoshopinti pradėjai dėl kitų? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivydas_Bmv 14 Parašė Liepa 25, 2015 Labai gražus avatarai, kadangi radau kitokį avatarą, nepasijimsių, už visus avatarus like. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ugnius_Irving 38 Parašė Liepa 25, 2015 XD, aš tiesiog dalinuosi savo darbais, o kam patiks - tas ir pasiims. Tai iš viso tu gal ir photoshopinti pradėjai dėl kitų? Žmogau, gfx pradėjau dėl savęs, jeigu darbais dalinuosi, tai noriu, kad visiems patiktų, nedarau vieno stiliaus, kaip pats darai... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Major_Payne 136 Parašė Liepa 25, 2015 Žmogau, gfx pradėjau dėl savęs, jeigu darbais dalinuosi, tai noriu, kad visiems patiktų, nedarau vieno stiliaus, kaip pats darai... XD. Darau vieno stiliaus? Tu pažiurek. Pas mane avataruose būna 30 tematiku avataru. Taip pat malonu girdėti, kad dėl savęs pradėjai, bet nereikia šokinėti palei kiekvieno skonį. Daryk palei savo skonį. Taip pat dėl tų stilių tai be tau šnekėti . Pas tavę daugiausiai avataruose yra 2pac. žinoma aš nieko priėš, bet nereikia kitiems taip sakyti jai pats ne ką geresnis... Dar dėl skonio reikia pataikauti kai dirbi grafikos parduotuvėje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ugnius_Irving 38 Parašė Liepa 25, 2015 XD. Darau vieno stiliaus? Tu pažiurek. Pas mane avataruose būna 30 tematiku avataru. Taip pat malonu girdėti, kad dėl savęs pradėjai, bet nereikia šokinėti palei kiekvieno skonį. Daryk palei savo skonį. Taip pat dėl tų stilių tai be tau šnekėti . Pas tavę daugiausiai avataruose yra 2pac. žinoma aš nieko priėš, bet nereikia kitiems taip sakyti jai pats ne ką geresnis... Dar dėl skonio reikia pataikauti kai dirbi grafikos parduotuvėje. bachuriuk, tematiką su stilium maišai... žmogau 2pac 10 avatarų yra mano temoj, o ir kitų tematikų yra, ką tu čia pezi... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose