Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Emigruoju Rober_Vendeta

Rober_Vendeta

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :  ROBER_VENDETA 

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : NUO 2019-07-16 

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :  7-6METAI

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : PASAKĖ DRAUGAS

Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? :  NES PER MAŽAI VEIKLOS, NELABAI MAN TAS SERVERIS PATIKO NEPALYGINSIME SU JŪSU

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : TAIP, BUVO NELABAI SUNKU, BET BUVO BIŠKI TRUGDŽIU 

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : KOLKAS NETURIU DAUG XP, BET BUVAU KOLKAS VISUOSE KURIUOSE NEREIKIA PAKVIETIMO, MAN ASMENIŠKAI LABIAUSIAI PATIKO: MEDKIRČIAI IR ŪKININKAI.

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? :  NE, NES BUVO MINIMAPE PARODYTA

Ar dažnai naudojate /gps komandą? :  NELABAI, BET TENKA KARTAIS

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : TAIP, BEABEJO KAS PER SERVERIS JEI NEBŪTU TOKIŲ DALYKU 

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : BUVO NESUNKU, NES JŲ YRA NEMAŽAI.

Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : TAIP IR LABAI PADĖJO SUSIPAŽINTI SU SERVERIU.

Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : TAIP, MAXIMUM 1-2 MINUTES TAI NEDAUG. 

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :  KOLKAS MAN DAR VISKAS YRA GERAI.

Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? :  JOG TUOS KURIE ŠAUDO NAUJOKUS PAVYZDŽIUI KURIE TIK PRADEDA ŽAISTI SERVERI TURĖTU JIE GAUTI JAIL ARBA KOKI RIMTA ĮSPĖJIMA. NES AŠ KAI PRADĖJAU ŽAISTI TAI TIKRAI BUVO SUNKUMU, NES BUVO TOKIU ŽMONIU KURIE ŠAUDO, PARAŠYDAVAU ADMIN SAKO KVIESK POLICIJA, O IŠKVIEST POLICIJOS JAU NEBESPĖJI KAI TAVE NUŠAUNA.

  •  

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.