ʟᴜᴄᴀꜱ ᴄʀᴀᴡꜰᴏʀᴅ 12 Parašė Liepa 23, 2019 (redaguota) Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Lucas_Crawford• Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Rodo, kad @Egidijus_Keza• Už ką buvote užblokuotas ?: Visiškai neįsivaizduoju kodėl rodo, jog mano vartotojas užblokuotas, serveryje lankiausi dar preitą savaitę, o dabar bandant jungtis rodo, kad per tokį kaip mano ip kažkas gavo baną 2016 metais.• Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : neturiu, kadangi jungiausi į serverį po kelių savaičių ir radau, jog mano ip užblokuotas.• Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : jeigu netikite manim - pažiūrėkit paskutinę mano prisijungimo datą. Tai buvo preitą ar užpreitą savaitę, tiksliai nepamenu Redaguota Liepa 23, 2019 Lucas_Crawford Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Liepa 23, 2019 Perkraukite modemą ir užblokavimas turėtu dingti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose