Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Emigruoju Raudonas_Debesėlis

Raudonas_Debesėlis

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Raudonas_Debeselis

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? 2019.07.24

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? Žaidžiu virš metų. 

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? Teko girdėti apie jį iš draugų.

Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? Senąjame serveryje atsirado problemų, dėl kurių tiesiog nebesinorėjo ten žaisti. Kadangi norėjau ir toliau žaisti SAMP (pernelyg daug kabinantis žaidimas) pasiklausinėjau draugų kur geriau eiti, ir didžioji daugelis siūlė šį serverį.

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvykdžiau juos visus, nebuvo sunku, viską radau /gps :)

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :  Jau teko išmėginti visus darbus be pakvietimo. labiausiai patiko ūkininkai, nes galima pasirinkti iš kelių darbų viename darbe, turi gan neįprastą transportą, taip pat manau jog šis darbas pelningiausias. Kadangi didžiąją dalį pradirbau valytoju, šis darbas nėra toks įdomus, tačiau taip pat pelną nešantis darbas. Nuobodžių darbų kaip ir nebuvo, visuose galima rasti veiklos ir dirbti :)

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? Kadangi su serveriu mane supažindino draugas, tai ne, nebuvo sunku.

Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Šiuo metu taip, tačiau vis mažiau ir mažiau ;)

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? :  Taip ir ne vieną kartą. 

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Manau pakanka, nebuvo sunku rasti, kadangi visa tai yra prie pat serverio pradžios.

Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? Teko naudoti, administratoriai tikrai aktyviai umir puikiai padeda!

Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Žinoma teko! Į iškvietimus reaguoja greit, tačiau kartais tenka ilgokai palaukti kol atvyksta (susprogsta, sustabdo policija ir panašūs pasiteisinimai.)

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :  Šiuo metu viskas aišku, prireikus pagalbos kreipsiuosi /padmins :)

Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? Kadangi pats nesusidūriau su dideliais sunkumais, nemanau ar reiktu keisti kažką. Vienintelis sunkumas būtų "žudikai" ir panašiai, kurie šiek tiek atbaido žaidėjus, tačiau jų nepakeisi...

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.