Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[Pamoka] Kaip sklandžiai naudotis mūsų projekto forumu.

Naktinis_Tiuninginis

Rekomenduojamas pranešimas

Šablonas


 


1. Jūsų Vardas_Pavardė?: Naktinis_Tiuninginis.


 


2.Kuo jūsų pamoka bus naudinga žmonėms?: Ši pamoka bus naudinga tuom, kad forumo nariai, sužinos kur galima komentuoti, kur draudžiama. Taip pat, jiems neteks gauti įspėjimų, ar tiesiog būti užblokuotiems. Apie viską apačioje.


 


3.Kokio tipo tai pamoka (TeamSpeak , Serverio , forumo)?: Forumo.


 


4. Pamoka (Vaizdo įrašai , nuotraukos ir visa kita)?:


 


Temos kuriuose galima komentuoti:


 


Naujienos


Šioje skiltyje komentuoti nėra draudžiama. Bet rašant pranešimą, reikia laikytis tam tikrų nuostatų. Visų pirma, šioje skiltyje yra dar trys skiltys, tuose skiltyse yra temos, kuriuose surašomos visos serverio svarbios naujienos. Taigi visose temose galima komentuoti drąsiai, tačiau komentarai turi atsiliepti į pačią temą. Komentarai turi būti susiję su tema, jie negali būti įžeidžiantys, bei šie turi būti su tam tikra pagrįsta mintimi. 


Atnaujinimai


Šioje skiltyje taip pat komentuoti galima. Šios skilties temose taip pat yra tie patys nuostatai kaip ir pirmojoje skiltyje. Komentarai turi būti susiję su tema, negali būti įžeidžiantys, turi būti pagrįsta mintis. Kol kas tas pats kas ir prieš tai.


Konkursai


Tai laisva skiltis, kurioje galima komentuoti tik dalyvaujant tam tikrame konkurse. Tačiau, norint komentuoti tam tikrame konkurse, pirmiau privalote įvykdyti visus konkurso nuostatus, kad nebūtų jokių beprasmių pranešimų. Šiai skilčiai priklauso tie patys nuostatai kaip ir pirmąjame, kartoti manau nereikia.


Eventai


Šioje skiltyje komentuoti galima tik tuomet, kai reikia užsiregistruoti kokiame nors evente. Registruojantis į kokį nors eventą, privalote atitikti reikalavimus ir nekomentuoti be reikalo, nes už tai galite būti baudžiami... Čia taip pat priklauso visos bendros forumo taisyklės, kurias parašiau pirmosios skilties aprašyme.


Apklausos


Čia manau keliami griežti nuostatai, kadangi tai yra labai free post'erių pamėgta skiltis. Šioje skiltyje komentaras turi būti susijęs su tema, bei būtinai savo pagrįsta nuomone. Atsakote į klausima, po klausimo parašote kodėl taip manote, daugiau kaip ir nieko nereikia. Šioje skiltyje taip pat priklauso bendri forumo nuostatai.


Pagalba


Visų pirma noriu pranešti, kad šioje skiltyje yra dar dvi skiltys, pagalba naujokams ir vartotojų susigrąžinimas. Bendroje pagalboje bei naujokų pagalboje komentuoti galima. Tačiau komentaras turi būti pilnai paaiškintas. Savo paaiškinimą kažkuom turite pagrįsti. Taip pat čia reikia laikytis bendrų forumo nuostatų. O skiltyje vartotojų sisigrąžinimas, galite komentuoti tik tokiu atveju, kai tikrai siekiate susigąžinti savo vartotoją. Komentuodami turite rašyti tiesą, jog įtikintumėte mūsų administratorius, kad tai tikrai jūsų vartotojas, nes sunku suteikti pagalbą, kai neesi įsitinkinęs, kad tai to žmogaus vartotojas.


Pasiūlymai


Tai laisva tema, kurioje komentuoti galite laisvai. Tačiau komentarai turi būti su pagrįsta nuomone. Tarkime, sulaukiate pasiūlymo iš kokio nors serverio žaidėjo ir jūs nesutinkate. Komentare turi būti parašyta, kodėl nesutinkate, kas blogai, aprašyti situacija iš jūsų pusės, pilnai išaiškinti problema pasiūlyme. Komentuojant turite laikytis bendrų forumo komentavimo nuostatų.


Pamokos


Šioje skiltyje galima komentuoti tik tokiu atvėju, kai pamokos veiksme, tau kažkas nepavyksta, ar iškyla kokių nesklandumų. Tuomet jūs komentare parašote kurioje vietoje ir kas jūm nepavyksta, tik tokiu atvėju jūs galite komentuoti šioje temoje. O tokie komentarai kaip " Labai gera pamoka, teks panaudoti. " yra paprasčiausias bereikanlingas pranešimas, už kūrį jūs galite būti baudžiamas...


Apeliacijų skiltys


Pradėsiu nuo to, kad čia komentuoti gali tik tuo atveju, kai esi nubaustas už nieką, ar tiesiog esi teisus ir nubaustas žmogus bando išsisukti. Savo komentare turi palikti įrodymus, įrodančius tavo teisingumą, kad būtum patenkintas, ar tai būtų užblokavimo anketa, ar unban apeliacija...


Team Speak skiltys


Čia jūms komentuoti galima tik tuo atveju, kai esi nubaustas už nieką ir nori būti atblokuotas. Visų pirma, galite palikti komentarą užblokavimo anketose, kurioje esate nubaustas už nieką. Taip pat, galite sukūrti tema atsiblokavimo skiltyje, jog būtum atblokuotas už neteisingą nuobaudą. Daugiau šiose skiltyse komentuoti draudžiama. Komentarai turi būti pagrįsti visais bendrais forumo nuostatais.


Komanda skiltys


Čia komentuoti galima tik tuo atveju, kai vyksta atrankos. Per atranka, pranešimo foruma turi būti su pilnai užpildyta anketa taip pat visais įvykdytais reikalavimais. Negalima rašyti nepilnos anketos, ar tiesiog nesilaikant bendrų nuostatų... Šioje skiltyje komentuoti galima retai, nes komanda nėra dažnai keičiama.


Administracijos skiltys


Čia taip pat galima komentuoti, tik tuo atveju, kai esi peikiamas už nieką, ar tiesiog turi įrodymų, kurie įrodo, kad tam tikras administratorius nesilaikė bendrų savo paslaugų nuostatų ir už tai turi būti baudžiamas. Kitais atvejais būsit baudžiami forumo įspėjimais.


VIP žaidėjų skiltys


Šiose skiltyse taip pat komentuoti galima tik tuo atveju, kai esi peikiamas už nieką, ar tiesiog turi įrodymų, kurie įrodo, kad tam tikras VIP narys nesilaikė bendrų savo turimų paslaugų nuostatų ir turi būti baudžiamas už tai. Kitais atvejais būsit baudžiami forumo įspėjimais.


Darbų skiltys


Visų pirma, tai vienos iš aktyviausių skilčių. Bet čia draudžiama komentuoti, jeigu direktorius/pavaduotojas yra parašęs, kad komentuoti draudžiama. Kai sveikinate patekusius į darbą, jūsų komentaras turi būti sudarytas bent iš 5 žodžių, bet į temą, negali būti iš lempos parašyti.


Direktoriai


Čia galima komentuoti atrankose, sveikindami naujus direktorius. Daugiau čia komentuoti draudžiama, jeigu neesate kokios nors firmos direktoriumi. Pakomentavę, būsit baudžiami forumo įspėjimais. 


Nekilnojamo turto skiltys


Šiose skiltyse komentuoti nėra draudžiama, tačiau komentuoti reikia protingai. Komentaras turi būti sudarytas iš 5 žodžių, jis negali būti įžeidžiantis, perkant kažką, reikia komentare parašyti kada galite susitikti, ką siūlote ir taip toliau. Beprasmiški pranešimai bus baudžiami forumo įspėjimais.


Gaujos


Čia komentuoti nėra draudžiama, tačiau komentuoti tik su palinkėjimu negana, kadangi tai irgi yra priskiriama prie beprasmio pranešimo. Jūs turite parašyti savo nuomonę, apie atsidariusią gaują, jos sukūrtą temą. Šioje skiltyje negali būti jokių įžeidimų, ir visų kitų bendrų taisyklių pažeidimų, antraip būsit baudžiami.


Prisistatymai


Šioje skiltyje būna labai daug pranešimų. Pradėsiu nuo to, kad pranešimas negali pasikartoti toks pats tris kartus, negali būti jokių įžeidimų, pranešimą turi sudaryti bent 5 žodžiai, komentare jūs turite pagrįsti savo nuomonę apie parašytą prisistatymo anketą, jokių beprasmių pranešimų.


Blogas


Tai skiltis, kuri sulaukia nalabai daug dėmesio, šios skilties temose jūs galite komentuoti laisvai, tačiau jūsų pranešimas gali būti tik su nuomonę apie parašyta blogą. Antraip pamačius kokį nors beprasmį pranešimą, jūs būsit baudžiami... 


GFX


Šioje skiltyje, jūs komentuodami galite vertinti tam tikrus atliktus darbus, užsisakyti kokį nors grafikos darbą. Visų pirma jūsų komentaras turi būti argumentuotas, negali būti jokių nesąmoningų pranešimų, tarkim "lievai tu čia padariai", visų pirma už tokį komentarą jūs gautumėt įspėjimų, o jeigu jums darbas nepatinka, kažko trūksta, jūs į savo komentarą ir rašote, ko trūko, ką reikia pataisyti jūsų nuožiūra, jūs pranešime turite išreikšti visą savo nuomonę, taip jūs ir padėsit darbų autoriams.


VFX


Šioje skiltyje galima komentuoti drąsiai. Tačiau atminkite tai, kad komentaras turi būti su pagrįsta nuomone ir argumentuotas. Jog nebūtų tokių pranešimų kaip "cool" ar kažkas pan.


Architektų darbai


Tai skiltis, kurioje jūs komentuodami, galite vertinti visokius map darbus. Tačiau, pranešimas turi būti argumentuotas, su visais reikalingais žodžiais, kurie rodytų iniciatyvą padėti. Tarkime, rašote ko trūksta, kas nepatiko, ar atvirkščiai, kas patiko, kad nieko netrūksta, taip skatindami darbų autorius toliau kūrti.


Modifikacijos


Šioje skiltyje bus keliamos įvairios žaidimo modifikacijos, kurios žaidima pagrąžina ar padaro tikroviškesnį. Jūs galite čia laisvai komentuoti, komentaras turi būti tokios pat formos kaip ir visi, negali pažeisti nė vieno bendro forumo nuostato. Jeigu modifikacijos ieško, jūs negalie rašyti tokio pranešimo kaip " pilna įntike " ar " nerandu ".


Aktualios temos


Šioje skiltyje yra dar 4 skiltys pagal skirtingas temas. Tose temose vyksta visokios diskusijos, į kurias galite įsilieti ir jūs.  Tačau komentaras turi būti toks kaip ir visi, nepažeidžiantis nė vieno bendro forumo nuostato.


 


Galimi pažeidimai :


 


Visų pirma, jūs galite būti baudžiamas už netikamą Vardą_Pavardę, temų kūrimą ne pagal anketą, reklamą, keiksmažodžius, įžeidimus, bereikalingus pranešimus, flood'ą, netikamą profilio nuotrauką, netinkamą parašą, nereikalingų temų kūrimą, serverio įžeidimą, tris tokius pačius pranešimus per trumpą laiką. Visi šie dalykai yra baudžiami forumo įspėjimais.


 


Taisyklės :


 


1) Forumo Vardas_Pavardė turi būti tvarkinga.


2) Temos turi būti kuriamos tinkamose skiltyse.


3) Privaloma laikytis visų moderatorių sukurtų taisyklių.


4) Kuriamos temos pavadinimas turi atitikti turinį.


5) Negali būti jokių beprasmių pranešimų.


6) Negalima flood / spam forume.


7) Draudžiama kažką forume reklamuoti.


8) Komentarai negali būti piktybiniai (Įžeidžiantys/kupini keiksmų).


 


Kita informacija :


 


Kiekvienoje skiltyje, tam tikras moderatorius yra sukūręs temą, kurioje yra surašyti visi tos skilties nuostatai, bei ko reikia ten komentuodamiems. 


 


Greitiejosios forumo komandos :


 


CTRL + f - Tai ieškojimo komanda, atsidarius ją, jūs galite parašę reikiamą nicką, ar temos pavadinimą, skiltį suranda.


CTRL + c - Nukopijuoja pasirinktą vietą.


CTRL + v - Įklijuoja nukopijuotą vietą.


ALT + SHIFT (dešinės pusės) - Pakeičia kalbą.


 


Štai ir viskas, tema kūrta konkursui  + padėti forumo veidams.


Pagarbiai Naktinis_Tiuninginis


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.