Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

[0.1.8.7] Pasiūlymas mechanikų darbui.

Lewis_Corrado

Rekomenduojamas pranešimas

– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Tony_Santoz 
 Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Šiuo metu mechanikams serveryje nėra labai daug veiklos, taigi siūlau išimti tune dėžes, ir duoti mechanikams galimybę tiuninguoti kitų žaidėjų automobilius. Mechanikai galėtų įdėti nitro, paint jobus, spalvas, hidraulikas ir kitus komponentus. Spalvos  kaina priklausytų nuo jos retumo, pvz: būtų tokios kaip ir spalvų grupės:  nereta, beveik reta, reta, labai reta ir t.t., su ratais principas tas pats. Visi komponentai turėtų tam tikrą kainą, kuri priklausytų nuo to komponento retumo. Kuo automobilis brangesnis, tuo brangesni jo komponentai. Taip pat būtų toki apdailos komplektai, pvz: x flow, alien, slamin ir t.t. Aišku, mechanikams tos spalvos ir komponentai taip pat būtų mokami, tik jie parduotų juos brangiau, pvz: 6id spalva mechanikui ant mašinos uždėti kainuoja 14500, o žaidėjui reiktų sumokėti 15000. Tiuninguoti automobilius būtų galima mechanikų garaže, užvažiavus ant tam tikro CP.
– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Žaidėjai galės pasirinkti savo automobilio įvaizdį už pinigus, o mechanikai turės daugiau veiklos.  

Redaguota Lewis_Corrado

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Aš prieš tokį pasiūlyma, kodėl tu manai retos spalvos spalvos yra RETOS? Nes jas sunku gauti, todėl jos ir turi didelę vertę. Taigi pagal tave reikėtu panaikinti retas spalvas. Taip pat jei įsigalėtu tokia sistema, tektu panaikinti /tdeze sistemas. Ir mašinu tiuningas prarastu vertę šiame serveryje, kadangi bet koks naujokas su minimaliu kapitalu galėtu kada tik panorėjęs įsigyti reta tune.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Aš esu dvipusės nuomonės,nu gerai nebebutų tunė dėžių tai nebebutu pelno projektui,paskui už labai pigia kaina gali turėti išvajotos išvazdos transporta,o žaidėjai kurie turi tuos transportus kainos kristų stipriai.Na taip man asmeniškai tas tunė dežių dėjimas nelabai patinka bet su jomis atsiranda ir vertė tai esu šiuo atvejų prieš!!!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.