Mim_Whisper 24 Parašė Sausis 26, 2015 Visus filmus esu matęs ir visi mane labai nustebino, patariu pažiurėt. Veiksmo Goon Blood and bone Limitless Law Abiding Citzien Undisputed (1, 2, 3) Crank (1, 2) Hard To Kill Desperado Machete National Treasure Lord Of War Walking Tall Pain and Gain Dead In Toumbstoune Juice (su tupacu) Menace 2 society Svolochi Bumer(1, 2) Brat(1, 2) Fear Siaubo Wrong turn (visos dalys) See No Evil Anabelle Final Destination (visos dalys) Slither Paranormal Activity The Conjuring (žiauriai geras filmas) I Spit On Your Grave Saw (visos dalys) Mirrors Komedijos See No Evil Hear No Evil Roadtrip White Chicks A Thousand Words 30 minutes or less Sex Tape Dictator Dog House Tais-Toi ! Just Visiting You Dont Mess With The Zohan Knocked Up Pineapple Express Miss March Yes Man Year One 2 Guns Serialai Supernatural Prison Break True Blood Walking Dead The Secret Circle Arrow White Collar The Finder Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Silver_Deagle 48 Parašė Sausis 26, 2015 Ačiū kad pasiuliai filmu filmai tikrai geri man patiko P.S Daug matytu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deleteee 6 Parašė Sausis 26, 2015 Supernatural Best serialas seip neblogas sarasiukas reiks prigriept koki viena kita Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ryan_Collins 74 Parašė Sausis 26, 2015 Is serialu tai : Sons Of Anarchy Mane motivuojantis Volstryto vilkas Never back down The Aviator Jobs Geri virukai. Imeskit kokiu motivuojanciu, duodanciu suvokima, o ne šeip pažvengt. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
EičJey 0 Parašė Sausis 26, 2015 Prie siaubo mėtosi komedijos, o prie komedijų - filmai, kurių directoriai nežino kas yra juokinga. Iš viso sarašo tik 1 filmas yra mane sudominęs: "Limitless". Jei dar ką nors jis sudomino labiau, galbūt patiks "Lucy" (Su sexova Scarlett Johansson) arba "Trascendence". Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Robis_Volkov 7 Parašė Sausis 26, 2015 Ačiū, bent turėsiu ką veikti vakarais Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Sausis 28, 2015 Puikus filmas-i šaunu kad daliniesi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gasol1s 63 Parašė Sausis 28, 2015 Opa matau sąraše, kad yra kurių nematęs reiks pažiūrėti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arbuzu_Fabrikas 42 Parašė Sausis 28, 2015 Šiaip pusė matęs, tik serialų nežiūriu. šaunuoli, kad pasidalinai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Sausis 30, 2015 Jo, I spit on your grave, iš tiesų labai geras, ypač pabaiga (y) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Rhino 57 Parašė Sausis 30, 2015 Dauguma mačiau, bet yra ir nematytu, ačiū reikės pažiūrėti. Taip pat visiems siūlau pažiūrėti „Neliečiamieji“ angliškai „Untouchables“ filmas tai žiauriai geras ir pamokantis, tiesiog visiems siūlau pažiūrėti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
eБондас 10 Parašė Sausis 30, 2015 UNDESPUTED tikrai vertas dėmesio , Jame tiek daug motyvacijos labai geras filmas . NIEKADA NEPASIDUOK <3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fantom_Live 271 Parašė Sausis 30, 2015 Mldc kad ikėliau siaubo filmų,tikrai keleta pažėsiu. Vygantas_Sivickas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mariuz_Ganja 11 Parašė Sausis 30, 2015 geri xd nei vieno čj nemeates anglu trys išeina. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas_Seen 17 Parašė Sausis 31, 2015 Wrong turn siaubo tu tikrai tai sakai? Būtent visas wrong turn dalis skirčiau prie komedijų sąrašo dalys nuobodžios, atrodo per daug juokinga, nepriskirčiau prie siaubo sąrašo. O visi kiti filmai tikrai atrodo neblogai, susigundžiau kai kuriuos ir peržiūrėti ačiū,kad pasidalinai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose