Rafael_Nadal 71 Parašė Sausis 26, 2015 Sveiki. Šis pasiūlymas skirtas naftos platformai. 1. Padaryti rekordus kaip žvejybvietėje. Top nuneštų statinių, bei užgesintų gaisrų. 2. Nelabai logiškai dabar padaryta su statinėmis. Jas pernešame iš vienos būdelės į kitą ir koks tai tikslas? Negeriau būtu jeigu iš kažkurių tų budelių nešti į kažkokią tam tikrą vietą reikėtu. Tarkim saugyklą ar panašiai. 3. Rodytu kiek liko laiko iki tavo išėjimo iš platformos. Kitus mano pasiūlymus rasite mano profilyje. Komentuojam http://greenside.lt/index.php?/user/662-rafael-nadal/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Frontas 42 Parašė Sausis 26, 2015 Hmh,daug cia primaliai bet man patiko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Robis_Volkov 7 Parašė Sausis 26, 2015 Uz visas. Tikrai reiketu siu dalyku Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 26, 2015 Už tikrai geros idėjos. Manau būtų linksmiau dirbti naftos platformoje Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Xray 0 Parašė Sausis 27, 2015 Už Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Inside 142 Parašė Sausis 27, 2015 Uz, manau padetu siektiek. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Neon 330 Parašė Sausis 29, 2015 Aš sutinku su pirma, ir trečia su antra nemanau ar tai būtina keisti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Evaldas_White 0 Parašė Sausis 29, 2015 (redaguota) Visai gera įdėja. Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 1, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Steve_Grey 14 Parašė Vasaris 1, 2015 Tikrai dėmesio vertos idėjos, galvoju 3 idėja greit bus išpildyta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose