Dude_Soul 0 Parašė Spalis 31, 2019 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Dude_Soul Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : nuo 2019-10-29 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Beveik jau 2metai Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Radau per sampserveriai.lt Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Dėl to, kad buvau užbanintas, ištrinti mano visi acc ir ištrintas mano klubas be rimtos priežasties Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvygdžiau, tikrai nieko sunkaus nebuvo viskas aiškiai suprantama. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : visuose darbuose be pakvietimo, dėl /pasiekimu, nobodu nei vienam nebuvo nes padaryta, kad ne tik važinėtis su mašina ratus ir kas minute gautum pinigų Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Nebuvo Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Kol dar naujokas esu tai tikrai tenka dažnai pasinaudoti /gps kol dar nežinau vietų Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Taip partrenkiau žmogų išlipau jam padėti poto kitas žaidėjas atėjas mus abu nužude Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Dviračiu tikrai galima lengvai rasti, dėl mašinų gal sunkiau nelabai žinau kur jos padėtos Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Dar kolkas netako /padmins naudoti Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Teko sureguoja gan greitai per kelias sec Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Viskas gan aišku Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Nieko nereiktu viskas gerai padaryta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mafijos Senelis 2.453 Parašė Spalis 31, 2019 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose