Jessy_White 14 Parašė Liepa 10, 2015 Sveiki,taigi dalinuosi su jumis savo darytais avatarais,sakau iškarto,kad šie avatarai buvo pasidalinti ir kitame forume,tad nesakikyte,kad kopijuoti; UPDATE V2 5 LIKE UPDATE V3 Fantom_Live Ugnius_Irving Spalvotas_Cinamonas 4 kiti 7 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Unknown_Slayer 3 Parašė Liepa 10, 2015 Neblogi avatarai . Spaudžiu R3P sėkmės tolimesniuose darbuose. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Jankis 5 Parašė Liepa 10, 2015 Visai nieko abatarai, nepagailėsiu + rep už pastangas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Liepa 11, 2015 Įdomus avatarai stockai patiko visai puikiai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Spalvotas_Cinamonas 234 Parašė Liepa 11, 2015 Gan gražus avatarai spaudžių žalią ir laukiu kito updat'o. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Max_Xesto 37 Parašė Liepa 11, 2015 Gražūs avatarai, verti tikrai dėmesio. Sėkmės tobulėjant Rafael_Pacano 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ugnius_Irving 38 Parašė Liepa 30, 2015 Avatarai nėra baisūs, tačiau ne visi gražūs. Na vaizdą man asmeniškai gadino tik šie rėmeliai, pamėgink uždėti "1x baltus rėmelius" tuomet pasirinkti tą "layeri, kuriame uždėjai rėmelius ir jį padaryti overlay", tuomet pamatysi koks vaizdas. Na, o aš ant savo avatarų išvis nededu rėmelių, daug gražiau gaunasi, pamėgink ir tu. Už pastangas spaudžiu dešinę, bei uždėsiu reputacijos tašką, sėkmės tau šioje srityje, nenustok kūręs. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Malboro 80 Parašė Rugpjūtis 23, 2015 Man asmeniškai tavo avatarai patiko , sėkmės tobulėjant . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Smoke_Weedow 8 Parašė Rugpjūtis 23, 2015 Gražūs avatarai,pasivogiau porą,nenustok kurti,sėkmės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose