Pofka_Srd 950 Parašė Gruodis 21, 2014 420gang Kita kart sukursiu didesnius.. biški rep (rep auka) Tousaint_Haddlow Impressible_Haze Jamal_Eastbrooks 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Gruodis 21, 2014 Gražu, gražu. Kaip tokius rėmelius padarai? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Haris_Dayz 3 Parašė Gruodis 21, 2014 Nu gražu, bet įkėlk kažką iš mašinų, gamtos ar pnš. Vien 420 ir kt. dalykai Jau daug kas tokių prikėlė Bet +R3P Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Gruodis 21, 2014 Gražus avatarai tavo kaip ir visą laiką. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Gruodis 21, 2014 Yra kaikūrių matytų, bet neblogi tokie. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Gruodis 21, 2014 Žiūrėk mano lūkesčius išpildei.. Šaunuolis, dėl MICRO protingas sprendimas, ir pas tą vieną mergą geras užpakalis.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Gruodis 21, 2014 Žiūrėk mano lūkesčius išpildei.. Šaunuolis, dėl MICRO protingas sprendimas, ir pas tą vieną mergą geras užpakalis.. Taip nebuvo kitu pasiulimo tai teko, kitam bus biški mašinu, nes papraše vienas, gal tu dar minčiu turi? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Zuokas 19 Parašė Gruodis 21, 2014 avatarai patiko, ypač pirmasis, bet bijau naudot, nes pas markerį paraše tas pats.. gal sakau trečiajį update su mašinom padarytum? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
White_Man 3 Parašė Gruodis 21, 2014 Gražuoliai tokie. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Sanchez 1 Parašė Gruodis 21, 2014 Gražūs darbai, mldc. Tadas_Bass 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Juske 800 Parašė Gruodis 21, 2014 Tas su dumais neblogai žiūrisi visi kiti labai jau banalus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Impressible_Haze 4 Parašė Gruodis 22, 2014 Va šitie neblogi patiko like uzmesiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Gruodis 23, 2014 Dėkui panaudosiu sėkmės ieškant rėp+ geri avatarai,antrasis labiausiai patiko man !!! DĖKUI TAU LABAI Pasiimsiu 2 Ignas Bandito Life_Stile 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marius_Corallo 3 Parašė Gruodis 24, 2014 Manau jau pabodę, reiktų sugalvot kažką naujo apart merginų, rūkymo ir ginklų Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mister_Tomaz 4 Parašė Gruodis 24, 2014 Ummm, faini avatarai, daugiau spalvų įdėk, o taip tai labai geri. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose