Edvin_Rembo 6 Parašė Sausis 26, 2015 Senoki vaizdo įrašai, bet pasidalinsiu.. Lukas_White 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Outside 87 Parašė Sausis 26, 2015 Gražus viedo bei tricks , šiaip aš ir moku su BMX tricks ir t.t Jim_Morrison Edvin_Rembo 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edvin_Rembo 6 Parašė Sausis 26, 2015 Gražus viedo bei tricks , šiaip aš ir moku su BMX tricks ir t.t Šaunu ! Galėsime kartų pabėgioti nuo pareigūnų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Outside 87 Parašė Sausis 26, 2015 Šaunu ! Galėsime kartų pabėgioti nuo pareigūnų. O taip galėsim P.S senai jau su bmxais trickius darai ? aš apie 1 metą Jim_Morrison 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edvin_Rembo 6 Parašė Sausis 26, 2015 O taip galėsim P.S senai jau su bmxais trickius darai ? aš apie 1 metą pačius trick gan senokai, prieš pora mėn. šiaip daugiau mėgstu " high jump " daryti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 26, 2015 Šiaip gražus triukai Kartais man pačiam idomu taip pasivažinėti su BMX'u kai nėra ką veikt Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 26, 2015 Man patiko,gerai moki sėkmės tau.Dėkui jog daliniesi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 26, 2015 Neesu megėjas šitų dalykų,bet patiko Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 26, 2015 Geri skillai ar fuxai geriau pasakyt ? Kie kartu bandei kad išeitu tinkamas skillas ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Sausis 27, 2015 OMG, dabar labai užsimaniau taip mokintis su BMX per SA-MP, reikės greenside serveryje parauti bmx iš kažkur.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Cross 0 Parašė Sausis 27, 2015 mldc taip ir toliau gerai varai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_White 1 Parašė Sausis 27, 2015 Įdomūs,bei nematyti triukai. Gal pasidalinsi modifikacija BMX? + REP. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edvin_Rembo 6 Parašė Sausis 27, 2015 Geri skillai ar fuxai geriau pasakyt ? Kie kartu bandei kad išeitu tinkamas skillas ? Jokie fuxai. Tiesiog mėginimai. Kai kurie iš pirmo karto, kai kurie iš 100. Įdomūs,bei nematyti triukai. Gal pasidalinsi modifikacija BMX? + REP. Po ART OF BMX komentarus pasiskaityk, turėtu būti linkas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Sausis 28, 2015 Malonu matyti kaip žmonės žaidime atranda įvairiausių užsiemimų, šaunuolis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Logi_Call 75 Parašė Sausis 29, 2015 Nemaniau kad imanoma su BMX tai aukštai šokinėti beje gražus triukai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mim_Whisper 24 Parašė Sausis 29, 2015 Gražūs triukai aš irgi panašiai kažką moku bet netaip , PS gal gali antro video muzika pasidalinti? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edvin_Rembo 6 Parašė Sausis 30, 2015 Gražūs triukai aš irgi panašiai kažką moku bet netaip , PS gal gali antro video muzika pasidalinti? Aprašymus skaitykite !!!! "You and I" (Zeds Dead & Omar LinX) p.s greitai būs dar vienas bmx video. :3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modis_Mtz 8 Parašė Sausis 30, 2015 Seni vaizdai - geri vaizdai. Dėkui , kad daliniesi. Sėkmės! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tutukas_Cvr 6 Parašė Sausis 30, 2015 Oh mai goš, neblogai, aš ir biški kartais su bmx per mappa palekioju. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 30, 2015 Gražiai mldc kurk dar įdomu būvo pažiūrėt sėkmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lindorian_Zifforizen 7 Parašė Sausis 31, 2015 Pirmas itin gražus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose