Jhon_Snow 15 Parašė Liepa 12, 2015 Sveiki, šiandien pamokysiu, kaip galima susikurti icon'ą and desktop, kuri jus iškart prijungs prie mūsų serverio. Spaudžiame dešinįjį pelės mygtuką ir pasirenkama New --> Shortcut. Vėliau pasirenkame samp iconą, iš folder'io, kur įrašytas jūsų sa-mp. (Mano atveju jis yra įrašytas D:\Games\GTA-SanAndreas\samp.exe). Turite gauti štai tokį vaizdą: Tada gale prirašome serverio IP. (samp.greenside.lt:7777). Po samp.exe dedame tarpą. Gauname štai tokį vaizdą: Toliau įrašote norima pavadinimą pvz.: GreenSide ir gaunate tiesioginę nuorodą į serverį. Mantas Domas_Focus Aivaras 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fernenando_Black 6 Parašė Liepa 13, 2015 Tikrai gera pamoka spaudžiu like .Daugelį žaidėjų šitą pasidarys bei aš. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jhon_Snow 15 Parašė Liepa 13, 2015 Tikrai gera pamoka spaudžiu like .Daugelį žaidėjų šitą pasidarys bei aš. Malonu padėti:) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Liepa 16, 2015 Tema rakinama. Tema sukurta ne pagal šabloną. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose