Killa_Kokain 11 Parašė Liepa 20, 2015 Darykit kaška su tokiais liurbiais Taigi sveiki visi, aš norėčiau, kad man kasnors suteiktu pagalbos, nes jau atsibodo tie stumdimų mašinas į vandeni, kaip šiandien 2015.07.20 dieną sedėjau kaleima iš kaškoks atsiprašant *cenzūra* Rytis_Topsas istumė mano turismo į vandeni, nors aš jam nieko blogo nepadariau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Killa_Kokain 11 Parašė Liepa 21, 2015 Padėsit? ar ne? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivydas_Markelo 3 Parašė Liepa 21, 2015 Užsisakyk tai yra nusipirk garažą už 500 kred statyk mašiną į garažą ir niekas nenutems neišstums arba į namo garažą jeigu tokį turi varyk mašiną. Arba į užmiestį kažkur įkišk. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Killa_Kokain 11 Parašė Liepa 21, 2015 Mane tada pd supakavo ir vežė į jail o tuo tarpu Rytis_Topsas ( MENTAS ) istumė mašiną Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edvinas_Psy 31 Parašė Liepa 21, 2015 Tu supranti , kad turi gražiai pasistatyti mašiną kad nei mechanikai nei tie prisiknistų . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Liepa 21, 2015 Prisijunk į serverį, grąžinsiu pinigus už mašinos atstatymą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Killa_Kokain 11 Parašė Liepa 21, 2015 Prisijunk į serverį, grąžinsiu pinigus už mašinos atstatymą. Aš serveryje, laukiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnelis Camel 830 Parašė Liepa 22, 2015 Tema rakinama Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose