Max'Respect 26 Parašė Liepa 20, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Skill'Blue • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Julius'Laukinis • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: Gerbiamas žaidėjas išviliojo iš manes jaigu taip galima pavadinti 25'000€ važiavau su juo jis pasiūlė kauliuka atsisakiau rašiau jam, kad nežaisiu spaudziau ''ENTER'' ir atsirado ta lentele net nepamačiau ir praradau 25k jum atrodo čia juokai ir sakysit pats kaltas žaidėjai tokie savanaudžiai net nesiteike grąžint nei dalies tų pinigų esu naujokas ir tuos pinigus buvo tikrai nelengva uždirbti norėjau išsilaikyti visų kategoriju teises ir pirkti mašina tačiau va pasimaiše prašiau administratoriu pagalbos tačiau nei vienas nesiryžo padėti rašiau net i Pm labai apmaudu... prašau gąžinkite bent pinigus nu nežinojau kur tiesiog kreiptis • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : Taip niekas nedaro aišku jum yra atsiprašant *cenzūra* patys neva kalti ... O jie gali būti nebaužiami Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Марихуана 110 Parašė Liepa 20, 2015 Neįžvelgiu savo kaip V.I.P nario kaltės.Ar aš kaltas ,kad tu sutikai mesti kauliuką?Ir beto sakai tu esi naujokas jo?Bet iš kur pas naujoka tokie pinigai kaip 25tūkstančiai eurų?Anyway,grįžtam prie papeikimo. Aš šituos pinigus išlošiau sąžiningai ,nenaudodamas jokių bugų ir t.t tai kodėl aš tau juos turėčiau gražinti?Nes tu pats kvailas ir nesuvoki ką darai?Ne.Todėl tau pinigai iš mano pusės gražinti nebus.Ir dėl ko aš turėčiau būti baudžiamas?Dėl to ,kad sugebu išnaudodamas visas žaidimo galimybes gauti pinigų?Ar dėl to ,kad tu per savo kvailą galvą nesugebi paspausti vieno mygtuko ,kad viską atšauktum?Nepernešu aš tokių žmonių kaip tu..Kaip sakiau pinigai tau nebus gražinami ir manau neturėčiau gauti V.I.P įspėjimų ,dėl šito šūdo verto papeikimo. Linkiu sekmės tau serveryje! Gerbiu tuos žmonės kurie pralaimėja sugeba tai pripažinti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Liepa 20, 2015 VIP narys nebus baudžiamas, žaidėjui atiduosiu € iš savo kišenės, nes tai mūsų, administratorių klaida. Atsiprašome už nesklandumus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose