John_Whiite 34 Parašė Sausis 26, 2015 (redaguota) ANKETOS ŠABLONAS " Jūsų vardas - Mano tikrasis vardas yra Rokas. Kiek jums metų - Šiuo metu man yra 15 metų. Jūsų nuotrauka - Spausk čia ir pamatysi mane Laisvas plotas jūsų mintims ir ne tik... - Sveiki visi. Taigi mano tikrasis vardas yra Rokas, o serveryje esu tiesiog Pro_Rokas. Šiaip į šį projektą atėjau jau gan gerai kitiems žinomas. Bet čia ne apie tai, turbūt susirinkote paskaityti kas aš toks ir ką veikiu gyvenime. Taigi mano gyvenamasis miestas yra Šiauliai(kas iš Šaulių LIKE LIKE The best city). Šiame mieste gimiau ir užaugau tai jis man geriausias. Nu krc einame toliau. Man šiuo metu yra 15 metų. Mano pomėgiai yra: Tai laisvalaikių. Būti lauke su draugais. Kai kada pasėdėti prie PC. O mano didžiausia aistra tai SPORTAS. Nors ir nesu laba jau idealių kūno formų, bet mano sportui tai netrugdo. O koks tas sportas? Tai aš lankau Graikų Ir Romėnų imtynes. Lankau jau 8 metus. Ir galiu pasakyti gan gerai sekasi jame. Nu nzn ką dar čia papasakoti. Jai norite ko nors manęs paklausti. Klauskite į komentarus. Pasiistengsiu atsakyti, nes ne be sugalvoju ką rašyti Labai nesmerkit nuotrauka daryta. 2014 metais vasaros pradžioje. Db gan pasikeitęs, bet neturiu Redaguota Sausis 26, 2015 Pro_Rokas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 26, 2015 Sveikas,malonu susipažint Rokai sekmes srv Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 26, 2015 Sveikas Rokai , galėjai nauja foto įkelt , sena šita jau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Will_Smith 47 Parašė Sausis 26, 2015 Sveikas Rokai,malonu susipažinti su tavimi,sėkmės tau tiek žaidime tiek realiame gyvenime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Whiite 34 Parašė Sausis 26, 2015 Jo man irgi malonu. Dalėtumet nebelinkėti sėkmės gyvenime ir t.t atsi Sveikas Rokai , galėjai nauja foto įkelt , sena šita jau Žn sabai nemėgstu fotkintis tai ir yra ta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Sausis 26, 2015 Sveikas, malonu susipažinti. Sėkmės žaidime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Frontas 42 Parašė Sausis 26, 2015 Sveikas Rokai,sekmės tau žaidime bei gyvenime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Misha_Morozov 412 Parašė Sausis 26, 2015 Swx, sėkmės tau žaidime bei gyvenime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Sausis 26, 2015 Sveikas, malonu susipažinti didelės sėkmės tiek žaidime tiek gyvenime, reikia pagalbos? rašyk man forume A.Ž pasistenksiu padėti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 27, 2015 Sveikas atvykes,sėkėms tau dar susitiksime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Paprika 3 Parašė Sausis 27, 2015 Sveikas Rokai. Malonu susipažinti ir sėkmės tau šiame serveryje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Micro_Edga 12 Parašė Vasaris 2, 2015 Sveikas Malonu Susipažinti, jeigu reikės pagalbos kreipkis. Padėsiu kuom galėsiu! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas_Gallardo 4 Parašė Vasaris 2, 2015 Malonu susipazinti! Sekmes serveryje ir gyvenime! Jei reikes pagalbos rasyk man I A.Z Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erik_Reflex 1 Parašė Vasaris 2, 2015 Sveikas, malonu susipažinti sėkmės žaidime ir gyvenime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Valis_Kent 109 Parašė Vasaris 3, 2015 Sveikas, Malonu. Sekmės tau žaidime bei realiame gyvenime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis Chill 23 Parašė Vasaris 3, 2015 Sv malonu susipažitnti sėkmės tau projekte , pritapti! Jei reikės pagalbos kreipkis! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Neon 330 Parašė Vasaris 4, 2015 Labas, Rokai, Malonu paskaityti apie tave. Smagu jog prisitatiai. Sekmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mindė_Bmw 1 Parašė Vasaris 5, 2015 Sveikas Rokai, linkiu tau sėkmės žaidime bei gyvenime! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas_Mattheuss 0 Parašė Vasaris 5, 2015 Sveikas, sekmės tau žaidime bei gyvenime , matytas kesos serveryje Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edgaras_Cheass 39 Parašė Balandis 13, 2015 Jūsų prisistatymas yra senai sukurtas. Jeigu norite, kad atrakinčiau jūsų prisistatymą, susisiekite su manimi. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose