Antonio_Silva 14 Parašė Liepa 25, 2015 Labas vakaras vakar buvome tinychate kalbėjome normaliai, kol neatėjo vienas herojus ir neišmokė mūsų kas yra tikras vyras Iškalbingiau už tūkstančius žodžių http://www.part.lt/img/0e78b2adfd346e41c0aff5ffee7de573831.png Ticky_Swerry Deivydas_Bmv Arijus_Ltu 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivydas_Bmv 14 Parašė Liepa 25, 2015 :DDD Kas per žmogus, proto neturi, smegenys negalvoja :DDD Maladėc kad pasidalinai spaudžių like. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ugnius_Irving 38 Parašė Liepa 25, 2015 Kažkaip, juokas neima, tokie silpnapročiai tik tai ir gali padaryt. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Major_Payne 136 Parašė Liepa 25, 2015 našol pachui. Kas per š? žmogui su smegenais visai blogai. Man net galva neišneša. Gal pasididžiuoti norėjo to ko neturi? XD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Liepa 25, 2015 Ten gal duffas? #RKS P.S Kam kelti tokius šudus? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Unknown_Slayer 3 Parašė Liepa 26, 2015 cj tie žmonės gali prisiteisti..., bet kogero šiandien man kompo užteks. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kyng_Army 1 Parašė Liepa 26, 2015 Man interneto siandien tikrai papaks , nu na**** Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ever_Never 180 Parašė Rugpjūtis 3, 2015 Tema neaktyvi, rakinu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose