Donatas_Tusinukas 644 Parašė Liepa 30, 2015 Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Donatas_Tusinukas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na kaip man pavyzdžiui kai reikia rašyti /vaziuoju Vardenis_Pavardenis mane nepatinka ,tad manau reikėtų kai išmetą jo iškvietimą ,kad prie jo parašytų jo ID ir galėtum parašyti /vaziuoju 5. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Na būtų greičiau priimti iškvietimą ,nes kartais blogai parašai nick. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ugnius_Irving 38 Parašė Liepa 31, 2015 Na taip, išties reikėtų padaryti, jog priimti iškvietimą, reiktų rašyti ID, būtų daug paprasčiau. Šaunus pasiūlymas, aš už. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Rugpjūtis 9, 2015 Ačiū už idėją, ji užregistruota. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose