Frankie'C'M' 39 Parašė Rugpjūtis 1, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Frank_Montoya • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Manau, kad serveryje trūksta klubu/bendruomenių, kuriuos žaidėjai galėtų sukurti. Pvz aš pats norėčiau sukurti klubą/bendruomenę ir į jį kviesčiau žaidėjus kurie domisi įvairiais mašinų stiliais ir pavadinimas būtu [Lowd Crew], su jais aš daryčiau smagius pasivažinėjimus po miestelius, gal ir parodą padaryčiau kitiems žaidėjams pvz kaip realiai lietuvoje vykstantis (Freshfit ar Chill & Grill), kad ir jie galėtų pamatyti ką mes veikiame. Klubai/bendruomenės negalėtų daryti jokios nusikalstomos veiklos! Jie tiesiog būtų kaip grupelė žaidėjų, kurie bendrautų, dalintusi patirtimi, galbūt atsiras žmonių kurie kuria mašinų modifikacijas. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Pagyvintu žaidimą ir žaidėjams būtų įdomu pasižiūrėti į tokius renginius, galbūt atsirastu ir žmonių kurie norėtu filmuoti ar fotografuoti ir įkelti į Youtube, tai būtu kaip ir reklama. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Steewart_Wisbey Vendelis_Savas John_Juske 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mister_Crime 981 Parašė Rugpjūtis 1, 2015 tai gali gaują įkūrti kaip nrg club, jie nusikalstamos veiklos nedaro kiek žn Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Cocaine 13 Parašė Rugpjūtis 1, 2015 (redaguota) Na aš už Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Rugpjūtis 2, 2015 Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Frankie'C'M' 39 Parašė Rugpjūtis 1, 2015 Mr Crime - kiek teko skaityti dabar jie jau prisideda prie nusikalstamos veiklos Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ever_Never 180 Parašė Rugpjūtis 10, 2015 Ačiū už idėją, ji užregistruota. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose