Rin 41 Parašė Sausis 26, 2015 (redaguota) Outadated. Redaguota Kovas 26, 2015 Rin Mim_Whisper Tomas_Bielka Misha_Morozov 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vendelis_Savas 61 Parašė Sausis 26, 2015 grazus darbai, beje tave zinau, ir jei neklystu tu dirbdavai tik prie anime darbu (nuotraukos is animciniu filmu) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rin 41 Parašė Sausis 26, 2015 grazus darbai, beje tave zinau, ir jei neklystu tu dirbdavai tik prie anime darbu (nuotraukos is animciniu filmu) Taip ankščiau mokinausi tik su jais, bet dabar pradedu naudoti ir kitų tipų renderius. Edit: Esu sukūręs virš 100 parašų paketą anime tema ir apie 25 avatarus taipogi anime tema. Tai spėju iš to forumo, kuriame tai paplatinau, atsimeni mane. hotas Tomas_Bielka Night_Rad 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Green_Tony 53 Parašė Sausis 26, 2015 šaunuolis, irig tave žinau iš kito projekto ir ten ir čia rodai gražiūs darbus maladėc. ( M'Faithless ) gal atsiminsi toki Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rin 41 Parašė Sausis 26, 2015 šaunuolis, irig tave žinau iš kito projekto ir ten ir čia rodai gražiūs darbus maladėc. ( M'Faithless ) gal atsiminsi toki Major Faithless kaipgi galiu pamiršti, vienas iš žmonių su kuriais lengva sutarti. Dėkui už pagyras ir sekmės tau šiame projekte. Green_Tony Night_Rad hotas 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 26, 2015 Nenusimanau daug apie tai,bet mano viena akis duoda 9/10 (žvaira) kita duoda 10/10 šanuolis sak plaukai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 26, 2015 Manyčiau dedi per daug efektų , visus darbus per daug nubalini . Rin 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rin 41 Parašė Sausis 26, 2015 Nenusimanau daug apie tai,bet mano viena akis duoda 9/10 (žvaira) kita duoda 10/10 šanuolis sak plaukai Ačiū už pagyras. Manyčiau dedi per daug efektų , visus darbus per daug nubalini . "Sig'uose" efektų įvairumas yra būtinas ypač "oldchool sig" taipogi naudoja arba labai ryškias arba išblukusias spalvas. Šiuolaikiški "sig'ai" jau naudoja mažiau efektų, bet ryškesnes spalvas, bei geometrines figūras. Dėkoju už nuomone ateityje atsižvelgsiu į tai. Night_Rad hotas 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Micheal_Shadow 15 Parašė Sausis 27, 2015 Sveikas rin,kaip visada savam stiliui Smagu,kad užėjai į šį projektą Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Sausis 27, 2015 Kaikurie darbai man tavo nepatiko tarkim 1 ir ES tas, o kiti gražūs ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Sausis 28, 2015 Na asmeniškai man gražiu žiūrėti, šaunuolis.. Matosi kas tau patinka. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Night_Rad 0 Parašė Sausis 28, 2015 Sveikas, Rin. Kaip visada darbai nuostabus, efektų tikrai ne per daug. Sėkmės toliau su GFX'inimu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rin 41 Parašė Sausis 28, 2015 Sveikas, Rin. Kaip visada darbai nuostabus, efektų tikrai ne per daug. Sėkmės toliau su GFX'inimu. Dėkui ateityje pridėsiu ir daugiau P.s. Why Night Rad whyyyyyy.... It's Night Raid unless u meant Night Radical... Pls english help him... :DD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gasol1s 63 Parašė Sausis 28, 2015 Yra pora gražių darbų, bet dar turi kur tobulėti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose