Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Parduodu legendinį 60id. namą.

Gvidas_Ham

Rekomenduojamas pranešimas

  • Jūsų Vardas_Pavardė : Gvidas Ham

  • Aprąšimas apie namą ( Išvaizdą, kaimynai, vieta... ) :  Namas fūristų miestelyje, jo id. 60, namas įrengtas, tai mano pats pirmasis darbas su interjerų įrengimu. Namas tikrai vertas dėmesio, o ji nusipirkus, galėsite girtis visiems savo draugams, jog turite puikiai įrengtą namą. :) Namo įrengimas truko 87 valandas, viskas atitinka milimetrais, jokių klaidų. Taip po gi apžiūrėti gyvai galite ir žaidime, namas atrakintas. Gyvai jis atrodo dar gražiau. be viso šito, naktį kada matosi lempos, yra gražus apšvietimas, kolonos, sienos, ar kt. tad net ir šviesų efektai atrodys pasakiškai, siūlau apsilankyti dieną ir naktį, o jei turite ENB, būtų visiškai pasakiška.

Vaizdo įrašas/nuotraukos http://imgur.com/175Ugmh,uzeCUdx,SlqgTIX,g5Tv2h3,UtdE61r,FrctJV0,vICKNYY,M4ShARK,YU67ZXZ,WNyimHQ,KGIxGeo,alhkzp8,hAVxeYG,DTFvmoL

Jūsų norima suma : Minimaliai 600.000€ , Namo kainą 280k, baterija 180k, įrengimas 460k. Tad net gi ir išlošite baldus pardavę. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

600k

Turėsiu omenyje, iki temos užrakinimo dar vyks siūlymai, jei ne tada tu savininkas. Žinau, kad prižiūrėsi tinkamai, net ir dakurt galėsi šį meną. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.