Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[0.1.4.1] Keli pasiūlymai serveriui.

Žygimantas

Rekomenduojamas pranešimas

Pasiūlymų anketa:


 


• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:  Zygimantas_Extensa


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 1. Taigi pirmasis pasiūlymas būtų labai paprastas gaisirinės darbui. Kiek pastebėjau dirbdamas gaisrininkų, važinėdamas, gęsindamas namus(tiksliau duris) yra šiek tiek nuobodu, aišku jeigu įmanoma siūlyčiau padaryti, kad per gaisrą(ne visuose namų gaisruose) galėtu užsidegti pvz. vienas ar daugiau namų ir iš jų užsiliepsnotų  beveik visas namas ir jam tarkim užgęsinti reikėtu daug vandens(2 sisternų) ir už gęsinimą būtų didesnis atlygis(nebe 50-60eur). Beje prie to pačio manau reikėtu pridėti serveryje daugiau čiaupų sisternai pildyti, nes kiek pastebėjau jų nėra labai daug. 1.1 Serveryje manau reikėtu nepalikti greičio matuoklių nustumtus į šoną, kadangi mano manymu jie turi stovėdami veikti įprastai(bausti už viršijantį greitį), kiek klausinėjau serveryje visi sakė, kad jie veikia tik tais kada važiuojantis serverio žaidėjas turi kažkokį įtarimo lygi(STAR - Gaudomąjį lygį). Jeigu ne taip supratau, atsiprašau :D Manau supratot, pasiūlymas paprastas padaryti taip, kad greičio matuoklis tiesiog baustu jeigu viršyjį 15-20km/h, žinoma visi norėtu, kad jie nieko nedarytų, nes yra smagu kai jie tavęs nebaudžia o pro jį tu praleki 170km/h, bet manau iš to jiems(greičio matuokliams) nėra naudos. P.S greičio matuoklis nubaudęs vairuotoją, galėtu dėti blykstė ir viršuje rašytų "Jūs buvote nufotografuotas už viršyjantį greitį, už baudą jums susimokėti reikia atvaryti į policijos departamento antrąjį skyrių. Kad nebūtų tokio prikolo kad važiuojant vairuotojas jau sumokėtu už tai baudą, o vairuotojui tektu nuvažiuoti kad ir į policijos departamentą susimokėti.(PINIGAI atitektų į POLICIJOS darbo fondą). 1.2 Apie būsto turėjimą, manau kad serveryje reikėtu padaryti limitą, nes dabar galim sakyti vienas žmogus turi 7 namus, o iš serverio vienas žmogus išvis neturi gyventi kur tai kalba eina apie namų apmažinimą žaidėjui, kad jis negalėtų turėti tiek daug būsto, žinoma jeigu jums(serverio administracijai) tai yra gerai, suprantu kad ten pasaulyje kiekvienas žmogus gali turėti bet kiek namų ir pan. bet manau jeigu tas žaidėjas turi kad ir 5 namus, jam turėtu būti didesni mokesčiai namo išlaikymui, nes jis vis tiek negyvena vienu metu 5 - iuose namuose, o jeigu nėra tokio dalyko kaip namo/būsto mokėsčiai - tiesiog juos padaryti. Šiam kartui tiek.


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Plačiau viršuje.


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)


 


P.S Sorry, dėl klaidų.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Dėl matuoklių veikimo prieš. Čia yra manau logiškai padaryta, kad visi susimokėtų baudas ir galėtų važinėti greitai, nes pasižiūrėk, kiek mažai ieškomų žaidėjų būna, kartais ir visai nebūna. Dėl baudos susimokėjimo, tai tikrai už, dėl gaisrininkų irgi. Dėl mokesčių irgi, nes dabar nesąmonė gaunasi, pvz. paprastas žmogus niekaip nenusipirks namo, nes kažkas išpirkęs juos už serverio kainą ir pardavinėja už brangiai.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Parašei ir pats nepatikėjai..

Parašiau ir tikiuos kad administracija pažiūrės šią temą, o tau beliko nebefreepostinti.

 

Na dėl Gaisrinės ir matuokliu už, o su namais net nesupratau iš tikro :D

Mėgstu dažniausiai kai rašau daug sumalt, tai gali būti kad nesupratai ištikrųjų :D ėsmė su namais tokiais, kad žmogus gali serveryje nusipirkti pvz. 3 namus max. Jeigu mano toks pasiūlymas netinka, jie gali tiesiog įvesti mokėsčius tarkim už namą, ir jeigu tas žmogus turi 5 namus, jam mokėsčiai padidės ir pan. Pvz. serveryje mačiau kad Gvidas_Ham mačiau turi 5 namus minimum, o aš vps gyvenu gatvej :D

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.