Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Luna_Lowri prašo paramos

Luna_Lowri

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Luna_Lowri
Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: nuo 2021-05-19
Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: 11 metų
Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Iš kitų serverių, tada pasižiūrėjau youtubei filmukus apie baikerius ir panorėjau užsukti.
Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Realiai matau daug pliusų šiame serveryje ko trūko kitame, pradedant nuo darbų , jie kitoniški, įdomūs, visos serverio sistemos sužavėjo, net paprasta darbą dirbant be pakvietimo įdomu žaisti, tiek ir žvejyba labai patiko, dar kai pamačiau kad pinjatos yra tai buvo azartas jų ieškoti :) 
Ar atidžiai skaitėte pateiktą informaciją apmokymu metu? Jei taip, tai ar buvo sunku ją suprasti?: Skaičiau labai atidžiai , suprasti tikrai nebuvo sunku.
Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: Visus darbus išbandžiau , labai patiko medkirčiai ir ūkininkai, gal kiek nuobodu dirbti buvo valytojais ir picerininkai. Pelningiausias manau buvo darbas ūkininkai. 
Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?: Tikrai ne.
Ar dažnai naudojate /gps komandą?: Taip visalaiką, nes dar vietų gerai nepažįstu.
Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: Kolkas ne, tikiuosi nebus :D 
Ar pakanka serveryje vietų, kur galite išsinuomoti dviratį? Ir ar sunku buvo jį rasti?: Šitas dalykas labai patiko, tikrai jų netrūksta, o rasti visai nesunku.
Ar naudojote /pagalba komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?: Taip teko kelis kartus naudotis,  o atsakymą gavau greitai, dėl pagalbos padėkojau visiems.
Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?: Taip teko kviesti taksistus, sureagavo itin greitai. 
Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti: Kolkas aišku, jeigu kyla man kažkokių klausimų visada naudoju /pagalba ,  nes visada sulaukiu pagalbos.
Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?: Kolkas nežinau, viskas kaip ir aišku :) 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.