Rokas'Boria 7 Parašė Sausis 26, 2015 Jūsų vardas - Rokas Kiek jums metų - 16 metų Jūsų nuotrauka - ĮKELSIU NAUJESNE FOTO, NES SENAS KELT TAI... JAUČIUOSI KAIP VAIKAS Laisvas plotas jūsų mintims ir ne tik... - Na ka, šiek tiem apie mane. Nerašysiu kad esu draugiškas ir prikolnas, nes visi kurie mane pažysta, tai tikraaai žino . Gyvenu mažame miestelyje, provincijoje, pavadinimu Varėna. Dar kitaip grybų kraštas - dzūkija. Apie sporta?. Galiu pasakyt kad sportas nėra mano pagrindinis dalykas. Žinoma žavi krepšinis. Tačiau jo nelankau nes nėra tam tikrų sudarytų sąlygų. Daug kas dar mane vadina krepšinkologu . Nes nemažai apie tai nusimanau ir daug domiuosi juo. Turbūt kyla klausimas kodėl gi pasirinkau pavarde Boria? O gi todėl, kad mano pavardė yra Barysas, ir labai daug kas iš draugų ir klasiokų mane taip vadina. Mėgstamiausias maistas, neslėpsiu, pica ir kebabas . Apie šį serverį taip pat sužinojau iš kitų, manau kaip ir visi kiti. Manau pakaks. Žinau kad viską sumaliau į viena, na o jeigu turit klausimų. Visada rašykit A.Ž ir visada atsakysiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Sausis 26, 2015 Sveikas,malonu susipažinti,bet iš foto neatrodo kad tau 16 metų yra. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 26, 2015 Sveikas atvykęs į GS . 16metų ? Abejoji pats dėl savo amžiaus kad klaustukas ? Sekmės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Canse 5 Parašė Sausis 26, 2015 Neduočiau 16 jaunesnis atrodai.sveikas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas'Boria 7 Parašė Sausis 26, 2015 Sveikas,malonu susipažinti,iš foto neatrodo kad tau 16 metų yra. Tai kad nuotrauka 2012 metų gamybos todėl ir jaunas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas'Boria 7 Parašė Sausis 26, 2015 (redaguota) Sveikas atvykęs į GS . 16metų ? Abejoji pats dėl savo amžiaus kad klaustukas ? Sekmės Neabėjoju nebijok, sena foto giii... todėl ir atrodau jaunutis Draudžiama naudoti paprastą citavimą kai yra galimybė naudoti "Daugybinį citavimą"; Žodinis įspėjimas. Redaguota Sausis 27, 2015 Rokas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas'Boria 7 Parašė Sausis 26, 2015 (redaguota) Neduočiau 16 jaunesnis atrodai.sveikas. Eikit eikit, jaunestis matai, FOTO KITOKIA ĮKELSIU KAI PRIE PC PIRSĖSIU Draudžiama naudoti paprastą citavimą kai yra galimybė naudoti "Daugybinį citavimą"; Žodinis įspėjimas. Redaguota Sausis 27, 2015 Rokas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kleras 2 Parašė Sausis 26, 2015 Sveikas atvykęs y GS sekmės žaidimę Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas'Boria 7 Parašė Sausis 27, 2015 Sveikas atvykęs y GS sekmės žaidimę nu ačiū ačiū.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas'Boria 7 Parašė Sausis 27, 2015 (redaguota) Sw kie freeposteria kak nada, mažiau freepostink nes įsp prisirinksi. Draudžiama naudoti paprastą citavimą kai yra galimybė naudoti "Daugybinį citavimą"; Žodinis įspėjimas. Redaguota Sausis 27, 2015 Rokas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Airidas_Marlboro 37 Parašė Sausis 27, 2015 Sveikas, malonu susipažinti, sekmės tau gyvenime bei žaidime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Paprika 3 Parašė Sausis 27, 2015 Sveikas Rokai. Malonu su tavimi susipažinti bei sėkmės tau šiame serveryje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Sausis 27, 2015 Sveikas, malonu susipažinti, linkiu tau sekmės šiame serveryje Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Louis 60 Parašė Sausis 27, 2015 Sv, malonu susipažinti, sėkmės tau serveryje. Juokinga pravardė Barysas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Saimiss_Rembo 0 Parašė Sausis 27, 2015 Sveikas, malonu susipažinti. Sėkmės projekte. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tunex_Smith 89 Parašė Sausis 27, 2015 Sveikas, sėkmės tau šiame žaidime, bei gyvenime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Sausis 28, 2015 Sveikas, malonu sėkmės žaidime ir gyvenime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 28, 2015 Sveikas,man malonu,sekmes serveryje Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Fruktas 11 Parašė Vasaris 1, 2015 Sveikas, bei malonu susipažinti, sekmės žaidime, bei gyvenime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Jeferson 1 Parašė Vasaris 1, 2015 Sveikas, malonu kad apsilankei pas mus, jei iškils kokių neaiškumų susisiek AŽ. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sid_Jayme 8 Parašė Vasaris 1, 2015 Sveikas, Rokai, malonu susipažinti. Sėkmės serveryje ir žaidime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_White 1 Parašė Vasaris 1, 2015 Labas, malonu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Valis_Kent 109 Parašė Vasaris 1, 2015 Sveikas, malonu, Sekmes tau serveryje ir gyvenime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dembas_Feast 0 Parašė Vasaris 1, 2015 Sveikas malonu sekmes serveryje! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Micro_Edga 12 Parašė Vasaris 2, 2015 Sveikas Malonu Susipažinti, jeigu reikės pagalbos kreipkis. Padėsiu kuom galėsiu! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose