White_Man 3 Parašė Gruodis 21, 2014 http://imgur.com/a/N0N2P Darbas truputi nesigavo kaip norėjosi, nors ir bandžiau dar patvarkyti, bet nesigavo šį kart. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnelis Camel 830 Parašė Gruodis 21, 2014 gal map darbas ir neblogas, bet vieta tikrai ne. Kur matyta ligonine vidury miesteliu? nesueina man čia bšk. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
White_Man 3 Parašė Gruodis 21, 2014 gal map darbas ir neblogas, bet vieta tikrai ne. Kur matyta ligonine vidury miesteliu? nesueina man čia bšk. Dėkui, dėl vietos jo, bet truputi tu maišai čia ne ligoninę, o bandžiau padaryti Verslo centrą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Gruodis 21, 2014 Na man visai patiko, ką žinau. Kaip ir pats pasakei jog nepilnai viskas gavosi kaip norėjai tai suprasiu ir nekritikuosiu. SĖKMĖS KITUOSE KŪRINIUOSE jei juos galima taip pavadinti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Gruodis 21, 2014 Gal ir neblogas, nemanau kad sunku tokį padaryti, bet nesvarbu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
White_Man 3 Parašė Gruodis 21, 2014 Na man visai patiko, ką žinau. Kaip ir pats pasakei jog nepilnai viskas gavosi kaip norėjai tai suprasiu ir nekritikuosiu. SĖKMĖS KITUOSE KŪRINIUOSE jei juos galima taip pavadinti. Dėkui, pas mane galima. Gal ir neblogas, nemanau kad sunku tokį padaryti, bet nesvarbu. Dėkui, žinoma, kad nesunku ir nerašiau, kad buvo sunku. Lukas_Markeris 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Gruodis 21, 2014 Man tai čia kaip kokia gamykla, ar kroviniu (kažkas) Į versla nera panašumu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
White_Man 3 Parašė Gruodis 21, 2014 Man tai čia kaip kokia gamykla, ar kroviniu (kažkas) Į versla nera panašumu. Gal kažkiek ir neša, bet šiaip bandžiau padaryti Verslo centrą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Gruodis 21, 2014 Gale pastato galėjai geriau kažką padaryti, nes labai tuščiai atrodo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fat_Sliekiukas 16 Parašė Gruodis 21, 2014 Na atrodo toks lengvas darbelis, bet yra įdėta pastangų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
White_Man 3 Parašė Gruodis 21, 2014 Gale pastato galėjai geriau kažką padaryti, nes labai tuščiai atrodo. Gal ir galėjau. Na atrodo toks lengvas darbelis, bet yra įdėta pastangų. Lengvas, nebūčiau idėjas pastangų nebūčiau čia padaręs anketos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras_Minas 6 Parašė Gruodis 21, 2014 krc man tai nepatiko per daug kaimiskas darbas idek kažko pagyvinancio o db vaizdas kaip nepriziurimos bobules namas juk cia verslas o pziek realybeje kokie verslu pastatai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Gruodis 21, 2014 Na visai gražiai atrodo sumapintas darbelis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
German_Lexolite 19 Parašė Gruodis 22, 2014 Kaip pats sakei nenusisekė mapp darbas, pritariu, tikrai nieko ypatingo. Kaip verslo centrui tai tikrai toli gražu ne, nesupyk už mano kritika, bet galėjai labiau pasistengti ir daugiau laiko skirti į šį darbą. Kitą kartą išvis nekelk tokio menko (nesupyk už išsireiškimą) darbo į forumą. Sekmės ateityje, tikrai yra kur tobulėti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rytis'Bit 539 Parašė Gruodis 22, 2014 Pats pastatas gražus , bet tos mažinos pasistatymo vietos linijos tai tikrai negražiai sudėtos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Grumpy_Cat 1 Parašė Gruodis 22, 2014 Darbelis paprastas ir gražus,bet kažkaip labai nepanašus į verslo centrą,still GG. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Haris_Dayz 3 Parašė Gruodis 22, 2014 Tas achuenas! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
White_Man 3 Parašė Gruodis 22, 2014 krc man tai nepatiko per daug kaimiskas darbas idek kažko pagyvinancio o db vaizdas kaip nepriziurimos bobules namas juk cia verslas o pziek realybeje kokie verslu pastatai Kaimiškas ? Gal tu nulipk nuo kompiuterio, tau medžiai, krūmai, gėlės ne pagyvenantis, aš žinau, kad verslų pastatai yra didelį gražus ir išvaizdingi, na jei taip kritikuoja sumapp'ink pats ką nors. Na visai gražiai atrodo sumapintas darbelis. Dėkui. Kaip pats sakei nenusisekė mapp darbas, pritariu, tikrai nieko ypatingo. Kaip verslo centrui tai tikrai toli gražu ne, nesupyk už mano kritika, bet galėjai labiau pasistengti ir daugiau laiko skirti į šį darbą. Kitą kartą išvis nekelk tokio menko (nesupyk už išsireiškimą) darbo į forumą. Sekmės ateityje, tikrai yra kur tobulėti. Dėkui, nepykstu kartais geriau išgirsti kritiką negu girdėti vien pagyrimus, nes kritiką parodo, ko trūksta ir panašiai, dar kart dėkui. Pats pastatas gražus , bet tos mažinos pasistatymo vietos linijos tai tikrai negražiai sudėtos. Dėkui, jo man irgi taip aky bado tos linijos, norėjau kažkaip gražiau išskirtiniai, bet kaip ir rašiau viršuje, kad nelabai gavosi, ką buvau suplanavęs. Darbelis paprastas ir gražus,bet kažkaip labai nepanašus į verslo centrą,still GG. Dėkui, Žinau dar nemoku aš dirbti su texture studio, dėl to norėjau padaryti pavadinimą, ant pastato, bet nesigavo. Tas achuenas! Nu, dėkui, ne toks ir achuenas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Impressible_Haze 4 Parašė Gruodis 22, 2014 Nieko gero tubulek toliau lievas .. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Gruodis 23, 2014 Neblogai padirbėjai,sėkmės tau tobulėjant ir siekiant savo tikslo,bet duodu 10/7 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Oliver_Brown 280 Parašė Gruodis 23, 2014 Bent jau man nerodo nuotraukų, atnaujink link'ą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kaimo_Tėvas 223 Parašė Gruodis 29, 2014 Gal ir neblogas mapp darbas, bet yra tikrai dar kur tobulėti, spėjau pažėt 2 fotkęs... kažko nebeveikia tavo fotkės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jacky_White 1 Parašė Sausis 12, 2015 Kažkaip nesiderina tokioje vietoje, toks mapp darbas reikėjo normalesnę vietą susirasti, bet šiaip neblogas darbas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 17, 2015 i gamykla nesa,sekmes tau tobulejant Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_White 13 Parašė Sausis 21, 2015 Darbas gan neblogas, galėtum ir daugiau nuotraukų pateikti šjp, ir vieta nekokia šiam darbui, sėkmės tobulėjant! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose