Tadas_Bass 176 Parašė Sausis 27, 2015 Meskit čia visi savo klausomus rusiškus repus. Mano klausomiausi Patiko? +r3p Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Sausis 28, 2015 Na gal jau geriau pasiklausyčiau repo, kad ir rusiško be flow, be technikos, bet žinosiu jog tenai yra kažkokia prasmė.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Sausis 28, 2015 1 gerąąą, vakar kelis kart iš eilės klausiau !. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Moskius_Saltis 1 Parašė Sausis 28, 2015 Klausausi irgi normaliai rusisko rep'o ziaurei daznai visokiu ivairiu zanru klausausi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tadas_Bass 176 Parašė Sausis 28, 2015 1 gerąąą, vakar kelis kart iš eilės klausiau !. Jo ta pirma nesveika, Markeris apie prasmę kalba, nors Rusų kalbos nesupranta Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Green_Tony 53 Parašė Sausis 28, 2015 čia ne repas, šeip nesamonė kažkokia, nėra jokios prasmes jų žodysė. va čia čiūvas suskele repa. kas rusiškai supranta, pasiklausykit va čia yra repas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tadas_Bass 176 Parašė Sausis 28, 2015 čia ne repas, šeip nesamonė kažkokia, nėra jokios prasmes jų žodysė. va čia čiūvas suskele repa. kas rusiškai supranta, pasiklausykit va čia yra repas. Jooo šitą žinau iš ties gerai jis repuoja, yra jo ne vienas repas , o dėl to jog ta pirma lieva, na nesąmonė kaip tu sakai, kiekvienas žmogus kaip ir rusiškai nemokantis, turi savo stilių, pvz man tie Gamora pusė gabalų lievų , viskas priklauso nuo žmogaus stiliaus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Green_Tony 53 Parašė Sausis 28, 2015 sorry for double post. bet sakai kiekvienam kitas stylius patinka, aš ant kiek žinau repas neturi stiliu, pasiemi beata ir sakai tai ką manai tai ką jauti, o ne tai ka tau parašo ir sako perskaityk ir *cenzūra*, o šitas vienas iš tų kuris skaito tai ka jaučiau, ir čia jau bent toks negirdetas bitas, o ten tas pirmas "rep" kūrinis gal ir nėra blogas, bet tai nėra repas o tesiog čiūvakas paeme neatitinkama fona ( ta pianino songa ) ir tesiog nespėja į ritmą. na bent jau mano tokia nuomonė. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mariuz_Ganja 11 Parašė Sausis 28, 2015 (redaguota) *cenzūra* visai *cenzūra* Žaidėjas jau ir taip yra užblokuotas , jeigu matote , kad jis užblokuotas nepranešinėkite , nes mes ir taip užsiėmę Redaguota Vasaris 4, 2015 Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edgaras. 16 Parašė Sausis 28, 2015 http://greenside.lt/index.php?/user/98-greend%C4%97d%C4%97/Pas mane profilyje yra surašytas mano klausomas rusiškas repas. Dede_Staska 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Sausis 28, 2015 Puikus muzikinis skonis , šaunu kad daliniesi ) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose