Osen_Mario 245 Parašė Rugpjūtis 18, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Osen_Mario • Direktoriaus Vardas_Pavardė serveryje : Bartas_Baltasis - pavaduotojas. • Kokiai firmai šis direktorius atstovauja ?: GSPD • Už ką šis direktorius yra peikiamas ?: Už free star pinjatos metu. • Kokiai taisyklei šis direktorius nusižengė ?: Dėjo star už VIEŠA GINKLŲ demonstraciją kai šaudžiau pinjatą. • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi direktoriaus pažeidimas : http://www.part.lt/img/323be952c1de0f0f186db9371bf631de597.png Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bartas_Baltasis 2 Parašė Rugpjūtis 18, 2015 What you say ? You say: i killing "pinjatą" Aš tau ne bot'as, kad galėtum mane šaudyti ir t.t. Jau net nebematai pinjatos, išlysk iš tų nesąmonių, nes su manimi čia nepažaisi lengvai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Osen_Mario 245 Parašė Rugpjūtis 18, 2015 PINJATOS METU NEGALI BAUSIT UŽ VIEŠĄ GINKLŲ DEMONSTRACIJĄ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponas_Vasia 4 Parašė Rugpjūtis 18, 2015 (redaguota) man KEIKSMAŽODIS as leavinau, musarai suzlugde serva Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama naudoti necenzūrinę leksiką; Redaguota Rugpjūtis 19, 2015 Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marko_Escobar 4.708 Parašė Rugpjūtis 18, 2015 Ponas_Vasia, o dabar leavinsi dėl to, nes neturi pinigų iš gėdos stulpo išsipirkti.Bartas_Baltasis - žaidėjui turi būti grąžinta pinigų suma už viešą ginklų demonstraciją (15x140eur). Kalėjimo minučių negrąžinsi, tai bent tokią klaidą ištaisysim.Čia net nelogiška dėti tokį įtarimą už ginklų naudojimą ten kur naudoti leidžiama.Įtarimas už šaudymą į pareigūnus - įrodymai tvarkingi.Šį kartą apsieikim su pirmu ir paskutiniu žodiniu įspėjimu. Sėkantis panašus atvejis (kuomet dedami tokie nelogiški, prieš visuomenę nuteikti įtarimai) - atsipirks įspėjimu, o gal net ir ženklelio praradimu. Čia ne LMG, Bartai, truputį pasistenk būti švelnesnis, iš čia žaidėjų vaikyti nereikia, ir taip mažai Ernis_Sultan Mantas_Verone Deleted 2 kiti 5 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose