Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Deleted

Neaktyvus

  • 69

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

Paskutinių profilio lankytojų rodymas yra išjungtas

  1. Šaunuolis, kad stengiasi. Pagarba. Taip ogi šaunu, kad užjaučiate žmones netekusius draugų, giminių... #PrayForParis
  2. Sveikinu, Bendži. Sėkmės darbuose, tikėkimės nepavesi.
  3. Sveikinu naująjį kurjerių direktoriu. Sėkmės darbuose, stenkis ir nenuvilk Mūsų!
  4. Gera įdėja, pilnai sutinku. Komandą tik reikėtu padaryti /psekti (padėti sekti) ir tai palengvintu GSPD darbuotojų darbą.
  5. ♦ Dalyvaujantys ♦ Viską padarė tesingai | Kažką padarė blogai (nėra +REP ir pnš) #1. James_Corleone. #2. Jhony_Navara #3. Deivydas_Sport #4. The_Nexar #5. Rytis_Topsas #6. Tomas_Bielka #7. Martis_Dieb #8. Egidijus_Bumeris #9. Jimmy_Cold #10. Justas_Tiesiog #11. Mantas_Jameson #12. Vaidas_Martini #**. Harold_Moretti #13. Bruno_Manning #14. Spalvotas_Cinamonas #15. Aurimas_Next #16. Tadas_Chill #17. Menian_Fierro #18. Shut_Down #19. Roxanne_Frape #20. Robertas_Bond #21. Vandettka_Muskaro #22. Marcus_Sullivan #**. Benjamin_Orbit #23. Ern
  6. Šaunuolis.. Man asmeniškai event'as patiko , nes event'as buvo tikrai unikalus. Kituose serveriuose reikėtų rinkti moliūgus ir panašiai. Šaunu, kad pagrindinė administracija stengiasi.
  7. ♦ Nugalėtoją rinksiu 2015.11.01 18:30 ♦ ♦ Norinčių jeigu nebebus laimėtojas bus skelbiamas 18:30 ♦
  8. ♦ Nugalėtoją rinksiu 2015.11.01 18:30 ♦ ♦ Dalyvaujame ♦
  9. Sveiki GreenSide žaidėjai, Taigi turiu vieną nereikalingą butą, tai tiesiog nusprendžiau jį atiduoti. Žinau, kad jo verte yra maža, tad daugelis jo nenorės... ♦ Norit dalyvauti, turėsite padaryti šiuo veiksmus ♦ • Paspausti "Patinka" ant šitos temos. • Parašyti savo Vardą_Pavardę komentaruose. ♦ Nugalėtoją rinksiu 2015.11.01 18:30 ♦ ♦ rangom.org ♦ ♦ Dalyvaujantys ♦ Viską padarė tesingai | Kažką padarė blogai (nėra +REP ir pnš) #1. James_Corleone. #2. Jhony_Navara #3. Deivydas_Sport #4. The_Nexar #5. Rytis_Topsa
  10. Šaunūs atnaujinimai! Geras vakaras buvo... Dėl helovino event'ą įsivaizdavau, kad reikės surasti pvz; moliūgus serveryje, bet pasirodo event'as buvo unikalus. Man asmeniškai patiko, nors ir labai susimoviau per jį.
  11. Tai nėra būtina, bet aš asmeniškai už, nes kartais maišosi. Šiuo metu tikrai yra tokių kaip Egidijus sakė, kurie parašo per /v ir paskui nieko nesako, nes nepastebi, o jeigu spalvos būtų skirtingos pamatęs, gali atsiprašyti ir papeikimo - nėra.
  12. Anketos Šablonas (užtildei žaidėją) 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Egidijus_Bumeris (Mafijos_Senelis). 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Ree_Bok 3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidimai. 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.