Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[0.1.4.1] Keli pasiulymai darbams.

Graffiti_Boy

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Graffiti_Boy


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 1. Manau butu idomiau jeigu atsirastu toks dalykas kaip padangu gyvybes, tai yra jeigu tu driftini, piesineji visokes saules ir t.t. tau gadinasi padangos. 100% padangos dar naujos, o kai buna 0% tai padangos sprogsta.Padangu likuti butu galima paziureti masinos informacijoje ir kai zmogus noretu pirkti is jusu transporta jis taip pat galetu matyti padangu likuti.Padangas butu galima nusipirkti is mechaniku ir isideti jas i bagazine tai kai sprogsta padanga gali pats pasikeist (komanda pvz: /kpadanaga ). Arba galesit issikviest mechanikus is ju nusipirkt padanga ir tuo paciu jie jums ja pakeistu.2. Padaryti, kad serveryje atsirastu cigaretes. Surukius cigarete jum gyvybes mazetu maziau 1minute (ar maziau) tai yra jeigu i jus saudo ir jus surukes cigarete jum tiek daug gyvybiu nenuims kiek nuims tam kuris nerukes. Aisku nuo nuolatinio rukymo atsiras priklausomybe ir salia alkio gali atsirast eilute kur rodys jusu nora rukyti, jeigu jus neparukysite eilute sumazes ir jums po biski prades mazeti gyvybes, kuo daugiau rukot tuo didesne priklausomybe. Priklausomybe butu galima sustabdyti nusipirkus vaistu is mediku. Bet suvartojus vaistus jei vel pradesite rukyti jums vel tapsite priklausomas nuo cigareciu. Cigaretes butu galima pirkti kioskuose, bet jos butu brangesnes , arba pirkti kontrobandines cigaretes is furistu, jos butu pigesnes , bet jei jus policininkas pagautu jums butu bauda.


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Ideja su padangomis paivairintu  zaidima ir atsirastu daugiau darbo mechanikams. Ideja su cigaretemis taip pat paivairintu zaidima, atsirastu darbo gydytojams pardavineti vaistus nuo priklausomybes, furistai gabentu kontrobandines cigaretes, policininkai gaudytu furistus ir tikrintu zmones ar turi kontrobandiniu cigareciu.


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Nereikia.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Padangų idėją skirta labiau RP tipo serveriams, nes tai trukdys RPG stiliaus žaidėjams ir įgrys. Rūkimo idėjos nebus, nes nenorime to propaguoti vaikų rate.

Tema rakinama.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.